Riot izaziva kaos u novom spotu za Venom

Iako samo već imali prilike vidjeti Riota u prošlim trailerima za film Venom, novi internacinalni TV spot je za sada ponudio najkonkretniji pogled na glavnog antagonista. U međuvremenu izašao je i novi akcijom nabijeni klip, u kojem se sukobljavaju Venom i S.W.A.T. jedinica, a to znate kako će završiti, jedino kako i može.

Film je inspiriran šestodjelim stripovskim serijalom Venom: Lethal Protector, u kojem se Eddie Brock (Venom) seli u San Francisco gdje će ga zarobiti i izvaditi mali uzorak simbionta. Upravo s tim uzorkom stvorit će se potomci Venoma, točnije Screama, Phagea, Riota, Lashera i Agonyja.

Riot je stoga jedan od pet simbionata koje je stvorio dr. Carlton Drake (Riz Ahmed), a upravo Drake će se kasnije u filmu transformirati u Riota. Možda će ga na taj korak ponukati Brockove moći (Tom Hardy) koje je stekao slučajno se povezavši s vanzemaljskim simbiontom. No glavna razlika između njih dvoje je da će Venom biti skloniji kompromisu sa svojim domaćinom, dok će Riot nastojati preuzeti kontrolu nad Drakeom.

Glavne uloge tumače već spomenuti Tom Hardy i Riz Ahmed, Michelle Williams, Jenny Slate, Woody Harrelson, Michelle Lee, Sailor Larocque, Reid Scott. Scenarij filma potpisuju Scott Rosenberg, Jeff Pinkner i Kelly Marcel. Režiser filma je Ruben Fleischer (of Zombieland, 30 Minutes or Less, Gangster Squad), a scenarij potpisuju Scott Rosenberg (Pain & Gain, Jumanji), Jeff Pinkner (The Amazing Spider-Man 2) i Kelly Marcel (Saving Mr. Banks).

Trenutno se Venom nalazi izvan Marvelovog kinematografskog svemira, tako da nema dvojbe da se Sony nada da bi im eventualni dobar uspjeh ovog filma, a možda i cijele njihove Spider-Man spin-off franšize, omogućio ulaz u Marvelov kinematografski svemir. I sam Tom Hardy je u intervjuu za MTV izjavio kako se nada crossoveru s Avengersima. “Volio bi zakoračiti s njim u Avengerse, ali to je iznad mog platnog razreda.” No otkrio je kako nema problema ni sa samostalnim Venomom ako se crossover ne ostvari. “Mi imamo Venomverse i oko 900 likova za igranje.” Ako vas zanima više kompletan intervju s Tomom Hardyjem i Rizom Ahmedom potražite podno klipa za film.

Venom u domaća kina stiže 04. listopada.

Venom

Check Also

Trailer za australski fantasy film The Legend of the Five

FilmInk je nedavno predstavio službeni trailer za australski obiteljski fantasy film The Legend of the …

Amazon razvija Fallout seriju s tvorcima Westworlda!

Fallout će kao posljednja u nizu popularnih franšiza video igara doživjeti prelazak na male ekrane! …

Web Statistics