Riddick 4: Furya – Vin Diesel je potvrdio završetak scenarija

David Twohy je 2000. s filmom Pitch Black predstavio i odmah pozicionirao Vina Diesela kao akcijsku zvijezdu. Glumac je nakon toga reprizirao svoju ulogu ubojice čudovišta 2004. godine s nastavkom The Chronicles of Riddick, koji je potvrdio da veće i skuplje ne znači i bolje. Sve je naizgled završilo 2013. godine kada je izašao treći nastavak Riddick, poznat i kao Riddick: Rule the Dark. O četvrtom filmu se počelo pričati već 2014. godine kada je Universal navodno izrazio želju za još jednim nastavkom.

Sada konačno imamo novi razvoj situacije. Zvijezda franšize Vin Diesel je na Instagramu otkrio kako je zaprimio scenarij za četvrti dio znanstvenofantastičnog filma koji je barem za sada naslovljen The Chronicles of Riddick 4: Furya. Naveo je da je to njegov rođendanski poklon za koji se nada da će ga svi cijeniti, pritom se referirajući na njegovo dijeljenje prve stranice scenarija putem društvene mreže. Dakle osim što se po svemu sudeći i dalje radi na nastavku, scenarij je očito gotov, i njega potpisuje David Twohy. Prva stranica je otkrila i zanimljiv citat: “Svatko želi biti zvijer, sve dok ne stigne vrijeme da se radi ono što prave zvijeri čine.”

To je sve od novih informacija vezanih uz film. Još je od ranije poznato da je scenarist franšize David Thowy potvrdio da će novi film nositi oznaku R-Rated, za razliku od The Chronicles of Riddick koji je bio PG-13. Potvrda je došla još 2015. kada je Twohy najavio početak rada na scenariju koji će nas voditi nazad na Furyu, svijet s kojeg Riddick potječe.

Check Also

Helstrom: novi trailer za seriju Helstrom otkriva Marvelovu horor stranu

Približava se vrijeme kada ćemo zakoračiti u svijet Helstroma, nove Huluove serije koja će istražiti …

The Haunting of Bly Manor, dobrodošli u novu kuću strave!

Netflix je objavio punokrvni trailer za The Haunting of Bly Manor, novo poglavlje o duhovima …

Web Statistics