Rick Moranis se vraća za reboot Honey I Shrunk the Kids!

Nakon što je Disney za kormilo reboota Honey I Shrunk the Kids uspio dobiti redatelja Joea Johnstona koji je režirao prvi film, otkriveno je kako se također vraća i najveća zvijezda originalne franšize. Da, konačno je došao kraj nagađanjima jer sada je vijest službena, Rick Moranis se vraća u grandioznom stilu, nakon dva desetljeća izbivanja.

Naslov reboota je Shrunk, a osim znanstvenika Waynea Szalinskija kojeg će tumačiti Moranis gledat ćemo i Josh Gada u ulozi njegovog odraslog sina Nicka Szalinskija. Koncept filma je razvijen upravo na ideji Josha Gada, dok je za scenarij zadužen Todd Rosenberg. Iako se film tehnički odvija nakon događaja originalnog filma premisa djeluje kao svojevrsni reboot za franšizu.

Radnja filma Shrunk je smještena tri desetljeća nakon originala. U fokusu je Nick Szalinski, Wayneov sin koji je povećan u drugom filmu franšize dok ponavlja probleme iz prošlosti svoga oca, kada je slučajno smanjio djecu, i sada mora pronaći način kako to popraviti.

Originalni film Honey, I Shrunk the Kids iliti Draga, smanjio sam djecu je osvojio BAFTA-u za najbolje vizualne efekte i nagradu ASCAP kao najgledaniji film. Bio je iznimno dobro kritički prihvaćen, i svojedobno je držao rekord od pet godina kao Disneyjev film s najvećom zaradom, od 222 milijuna dolara na kino blagajnama diljem svijeta. Film je dobio nastavake Honey, I Blew Up the Kid i Honey, We Shrunk Ourselves, u kojima je također luckastog znanstvenika Waynea Sazlinskija tumačio Rick Moranis.

Iako Disney trenutno puno projekata razvija ekskluzivno za svoju streaming platformu, za sada je u planu da Shrunk ide inicijalno u kina. Producent filma je David Hoberman.

Check Also

Rick and Morty jašu ponovo u najavi za ostatak 4. sezone!

U ovom prilično teškom razdoblju svima će dobro doći malo smijeha, pa nećemo propustiti priliku …

Greenland: prvi trailer za film katastrofe s Gerardom Butlerom

“Sve su krivo protumačili. Postoji hrpa fragmenata. Svi ubojice planeta…” STX Entertainment je objavio prvi …

Web Statistics