Rick and Morty jašu ponovo u najavi za ostatak 4. sezone!

U ovom prilično teškom razdoblju svima će dobro doći malo smijeha, pa nećemo propustiti priliku da vam serviramo trailer i poster za drugu polovicu 4. sezone serije Rick and Morty. Da budemo precizni ovdje je riječ o pretpostavci da se radi o kompletnoj drugoj polovici sezone, te da nakon nekog vremena neće izaći još jedna tura, jer pet epizoda 4. sezone su emitirane još u studenom, a friški trailer najavljuje “drugih pet” epizoda koje stižu 03. svibnja. Ne bi nas doduše iznenadilo ni da ovo postane uobičajena praksa pa da svakih šest mjeseci dobivamo turu od pet epizoda.

Bilo kako bilo očekivali smo da ćemo s današnjim datumom dobiti neku poslasticu od tvoraca serije Dana Harmona i Justina Roilanda. Iako su nas prošlih godina znali iznenaditi epizodom ovaj puta je objavljen trailer i datum izlaska sljedećih pet epizoda 4. sezone. Zanimljivost: znate li da je 11 milijuna ljudi gledalo premijeru 3. sezone, koja je izašla na 01. april 2017. godine.

Trailer nam daje prvi uvid u ono što uskoro slijedi, ali unatoč tome i dalje zapravo nije jasno na čemu će biti fokus. Nije da je trailer loš, dapače, ako ste fan šanse su da nećete biti razočarani. Očekuje vas akcija, nasilje, mračni humor i bitke s vanzemaljskim bićima. Tu je hommage Transformerima i Star Warsima, ali i originalnoj priči Batmanovog najpoznatijeg negativca – Jokera.

Ukoliko ste jedan od onih koji ne mogu dočekati nove epizode svraćamo pozornost na nedavno objavljeni kratki film Samurai & Shogun, gdje su glavni akteri serije tranformirani u anime. Otkačeno, neočekivano i naprosto fantastično, stoga nemojte propustiti pogledati ako već niste. Kratki film je producirao Studio DEEN (Rurouni Kenshin, Ranma ½). Adult Swim konstantno ima lude promo materijale i kratke uradke u različitim animiranim stilovima, ali ovaj za sada konkurira za najbolji. Funkcionira kao fantastični hommage kako za manga serijal Lone Wolf and Cub tako i za priču Ricka i Mortyja.

Rick and Morty

Check Also

Ekskluzivne fotke i novi detalji iz Marvelove serije Secret Invasion!

Vanity Fair je netom objavio galeriju ekskluzivnih fotografija iz nadolazeće Marvelove serije Secret Invasion, koje …

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics