Resident Evil: Infinite Darkness, otkriven je prvi poster i novi detalji serije!

Netflix je objavio prvi teaser poster, službeni sinopsis te otkrio tko će posuditi glasove glavnim likovima za Resident Evil: Infinite Darkness, originalnu horor animiranu seriju temeljenu na franšizi Capcom video igara, ali s neočekivanim preokretom iliti twistom.

2006. godine u ‘mreži’ Bijele kuće pronađeni su tragovi neovlaštenog pristupa tajnim predsjedničkim datotekama. Američki savezni agent Leon S. Kennedy dio je skupine pozvane u Bijelu kuću da istraži incident, ali kad se svjetla iznenada ugase, Leon i SWAT tim prisiljeni su uništiti horde misterioznih zombija. U međuvremenu, zaposlenica TerraSavea Claire Redfield nailazi na tajanstvenu sliku koju je nacrtao mladić u zemlji koju je posjetila, pružajući pritom podršku izbjeglicama. Proganjana tim crtežom, koji izgleda kao da prikazuje žrtvu virusne infekcije, Claire započinje vlastitu istragu. Sljedećeg jutra, Claire posjećuje Bijelu kuću kako bi zatražila izgradnju socijalne ustanove. Tamo ima priliku sastati s Leonom i koristi ju da mu pokaže dječakov crtež. Čini se da Leon shvaća nekakvu vezu između pojave zombija u Bijeloj kući i neobičnog crteža, ali govori Claire da veza ne postoji i odlazi. S vremenom ta dva izbijanja zaraze u dalekim zemljama dovode do događaja koji potresaju naciju do same njezine srži.

Glasove će glavnim likovima posuditi Nick Apostolides kao Leon Kennedy i Stephanie Panisello kao Claire Redfield, koji su oboje poznati fanovima kao glumci koji su glasove posudili glavnim likovima u preradi RE 2.

Seriju producira i nadgleda Capcomov Hiroyuki Kobayashi, koji je zaslužan za postojanje brojnih naslova u serijalu Resident Evil. TMS Entertainment (Akira, Lupin the 3rd) producira seriju, dok je Quebico na čelu s Keijem Miyamotom, producentom filma Resident Evil: Vendetta, zadužen za cjelovitu 3DCG produkciju animacije.

Resident Evil: Infinite Darkness na Netflixu se očekuje ove godine.

Čak i u tami poznati glas može učiniti veliku razliku.

Resident Evil: Infinite Darkness

Resident Evil: Infinite Darkness

Resident Evil: Infinite Darkness

Check Also

Serije Titans i Doom Patrol završavaju s 4. sezonom!

HBO-ove superherojske serije Titans i Doom Patrol završavaju s četvrtom sezonom. Nismo posebno investirani u …

Everything Everywhere All at Once ostvario je čak 11. nominacija za ovogodišnje Oscare!

Nije da je baš iznenađenje, jer je riječ o izvrsnom filmu, ali Everything Everywhere All …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics