Resident Evil: Infinite Darkness, Leon i Claire se udružuju da spase predsjednika!

Netflix je konačno objavio teaser trailer za Resident Evil: Infinite Darkness, originalnu horor animiranu seriju temeljenu na franšizi Capcom video igara, ali s neočekivanim preokretom. Trailer je svoju premijeru doživio noćas u sklopu Resident Evil Showcasea gdje je Capcom otkrio što slijedi dalje za franšizu.

2006. godine u ‘mreži’ Bijele kuće pronađeni su tragovi neovlaštenog pristupa tajnim predsjedničkim datotekama. Američki savezni agent Leon S. Kennedy dio je skupine pozvane u Bijelu kuću da istraži incident, ali kad se svjetla iznenada ugase, Leon i SWAT tim prisiljeni su uništiti horde misterioznih zombija. U međuvremenu, zaposlenica TerraSavea Claire Redfield nailazi na tajanstvenu sliku koju je nacrtao mladić u zemlji koju je posjetila, pružajući pritom podršku izbjeglicama. Proganjana tim crtežom, koji izgleda kao da prikazuje žrtvu virusne infekcije, Claire započinje vlastitu istragu. Sljedećeg jutra, Claire posjećuje Bijelu kuću kako bi zatražila izgradnju socijalne ustanove. Tamo ima priliku sastati s Leonom i koristi ju da mu pokaže dječakov crtež. Čini se da Leon shvaća nekakvu vezu između pojave zombija u Bijeloj kući i neobičnog crteža, ali govori Claire da veza ne postoji i odlazi. S vremenom ta dva izbijanja zaraze u dalekim zemljama dovode do događaja koji potresaju naciju do same njezine srži.

Redatelj serije je Eiichiro Hasumi (The Sun Does Not Move). Glavnim likovima su glasove posudili Nick Apostolides (Leon Kennedy) i Stephanie Panisello (Claire Redfield), koji su oboje poznati fanovima kao glumci koji su svoje glasove već posudili glavnim likovima u preradi RE 2. Kompozitor je Yugo Kanno (JoJo’s Bizarre Adventure, Batman Ninja).

Iako je ovo kompletno CG anime, nastojao sam prilagoditi rad kamere i atmosferu osvjetljenja tako da podsjeća na snimanje igrane verzije kako to obično radim, da bi ovom djelu usadio osjećaj realizma. Nadam se da će fanovi serijala Resident Evil kao i oni koji ga tek trebaju otkriti uživati ​​u gledanju serije u jednom potezu.” – izjavio je Hasumi.

Resident Evil: Infinite Darkness na Netflix stiže u srpnju, kako bi obilježio 25. godišnjicu video igre.

Check Also

The Portable Door: prvi trailer za fantasy avanturu baziranu na serijalu Toma Holta

Objavljen je prvi puni trailer za australsku fantasy avanturu The Portable Door, adaptaciju prve knjige …

The Mandalorian: novi poster za 3. sezonu i specijalni promo video!

S obzirom da nas od treće sezone serije The Mandalorian dijeli svega mjesec dana ne …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics