Resident Evil: Infinite Darkness je dobio novi, puni trailer!

Netflix je netom objavio puni trailer i banner za Resident Evil: Infinite Darkness, originalnu horor animiranu seriju temeljenu na franšizi Capcom video igara, ali s neočekivanim preokretom. Novi trailer nam pruža konkretniji pogled na animirane verzije popularnih likova Leona S. Kennedyja i Claire Redfield dok istražuju zavjeru oko još jednog mogućeg izbijanja zombi zaraze. Osim trailera i bannera Netflix je otkrio i detalje vezane uz glavne likove:

Leon S. Kennedy je bivši policajac Raccoon policijske postaje koji se upleo u izbijanje zombi zaraze tijekom svog prvog dana na poslu i hrabro radio na spašavanju preživjelih. Nakon toga su ga pod svoje okrilje uzeli vladini obavještajci te je provodio tajne misije kao agent pod izravnim zapovjedništvom američkog predsjednika. Leon posjeduje izvrsne vještine preživljavanja, ima vrhunsku fizičku spremu i iznimne sposobnosti odlučivanja. Uspjeva u svojoj misiji da spasi Ashley, predsjednikova otetu kćer, i zadobija krajnje povjerenje predsjednika.

Claire Redfield je zaposlenica nevladine organizacije Terra Save koja spašava žrtve bioterorizma i kemijskih napada. Kad je naišla na izbijanje zombi zaraze u Raccoon Cityju, bila je studentica koja je voljela motore. Otkako je naučila samoobranu od svog starijeg brata Chrisa, koji je bio pripadnik specijalnih snaga, ima zavidne vještine iako je civil. Leon i ona su poput starih ratnih kolega koji su oboje zajedno pobjegli iz Raccoon Cityja.

2006. godine u ‘mreži’ Bijele kuće pronađeni su tragovi neovlaštenog pristupa tajnim predsjedničkim datotekama. Američki savezni agent Leon S. Kennedy dio je skupine pozvane u Bijelu kuću da istraži incident, ali kad se svjetla iznenada ugase, Leon i SWAT tim prisiljeni su uništiti horde misterioznih zombija. U međuvremenu, zaposlenica TerraSavea Claire Redfield nailazi na tajanstvenu sliku koju je nacrtao mladić u zemlji koju je posjetila, pružajući pritom podršku izbjeglicama. Proganjana tim crtežom, koji izgleda kao da prikazuje žrtvu virusne infekcije, Claire započinje vlastitu istragu. Sljedećeg jutra, Claire posjećuje Bijelu kuću kako bi zatražila izgradnju socijalne ustanove. Tamo ima priliku sastati s Leonom i koristi ju da mu pokaže dječakov crtež. Čini se da Leon shvaća nekakvu vezu između pojave zombija u Bijeloj kući i neobičnog crteža, ali govori Claire da veza ne postoji i odlazi. S vremenom ta dva izbijanja zaraze u dalekim zemljama dovode do događaja koji potresaju naciju do same njezine srži.

Redatelj serije je Eiichiro Hasumi (The Sun Does Not Move). Glavnim likovima su glasove posudili Nick Apostolides (Leon Kennedy) i Stephanie Panisello (Claire Redfield), koji su oboje poznati fanovima kao glumci koji su svoje glasove već posudili glavnim likovima u preradi RE 2. Kompozitor je Yugo Kanno (JoJo’s Bizarre Adventure, Batman Ninja).

Resident Evil: Infinite Darkness na Netflix stiže 08. srpnja, kako bi obilježio 25. godišnjicu video igre.

Resident Evil: Infinite Darkness

Check Also

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Mrs. Davis: časna sestra bori se protiv umjetne inteligencije u novoj SF seriji Damona Linedlofa

Peacock je objavio puni službeni trailer za SF seriju Mrs. Davis. Serija istražuje svijet u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics