Resident Evil: Death Island, saga se nastavlja i stiže ovo ljeto!

Sony Pictures Home Entertainment je netom objavio prvi teaser trailer za Resident Evil: Death Island, novi animirani film koji se očekuje već na ljeto ove godine. Redatelj filma je Eiichiro Hasumi (Assassination Classroom, Resident Evil: Infinite Darkness), dok scenarij potpisuje Makoto Fukami (Psycho-Pass). Capcomov producent Hiroyuki Kobayashi (Resident Evil 4, Sengoku Basara) nadzire čitav projekt, a izvršni producent je između ostalih i Takashi Shimizu (Ju-on, Kiki’s Delivery Service).

Film je zapravo direktni nastavak filma Resident Evil: Vendetta iz 2017. godine, prije kojeg je 2008. izašao Resident Evil: Degeneration, a 2012. Resident Evil: Damnation. Death Island nije samo baziran na popularnom Capcomovom serijalu videoigara, nego je riječ o filmu koji je smiješten u taj isti svemir. Također to je prvi film serijala koji će po svemu sudeći konačno ujediniti kultne likove Leona, Chrisa i Jill, i u kojem će Leon i Jill prvi puta imati interakciju jedno s drugim.

Radnja prati D.S.O. agenta Leona S. Kennedyja, koji pokušava spasiti otetog znanstvenika dr. Antonija Taylora, kada se na njegovom putu ispriječi tajanstvena žena. U isto vrijeme, B.S.A.A. agent Chris Redfield istražuje neobjašnjivo izbijanje infekcije na zapadnoj obali, za koju se čini da potječe s otoka Alcatraz. Sastavljajući dijelove slagalice, Chris i njegov tim kreću na otok kako bi dalje istražili prijetnju, gdje će ih dočekati novi horor.

Trailer je otkrio kratki pogled na Jill, ali na Jill koja izgleda kao ona iz Resident Evil 3 remakea, radi čega fanovi spekuliraju da bi se moglo raditi o flashbacku iz Racoon Cityja. Fanovi se doduše nadaju da lik neće biti prisutan samo kroz flashbackove, i da neće imati malu minutažu, nego da će dobiti tretman poput ostala dva glavna lika. Trailer također izaziva i s pojavom lika Rebecce Chambers koja je inače protagonist Resident Evila 0.

Check Also

For All Mankind: Apple je obnovio seriju za 5. sezonu i najavio spin-off seriju

Apple TV Plus pametno je zaključio kako treba nastaviti dalje sa svojim hit SF serijalom …

Teaseri za otkačeni, animirani web SF serijal Mothership

Uskoro nas očekuje animirana, antologijska web SF serija kratkih filmova Mothership, čiji teasere možete pronaći …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics