Renfield: finalni trailer otkriva puno novih scena s Cageom kao Drakulom!

Universal Pictures je netom objavio finalni trailer za film Renfield, horor komediju koja u fokusu ima Drakulinog slugu. Novi trailer daje najbolji pogled do sada na toksičnu vezu između titularnog sluge i Drakule, a ujedno je i ponudio najviše novih scena s Drakulom. Također, ako je suditi po ovom traileru u filmu nas očekuje i više nego pristojna doza akcije, što i nije neočekivano s obzirom da je od prvog trailera jasno kako Renfield nije samo običan sluga, i da njegov iako uglavnom nezahvalan posao ima i neke dobre aspekte, poput njegovih tkz. supermoći.

Zlo se ne proteže kroz vječnost bez male pomoći. U ovoj modernoj čudovišnoj priči o Drakulinom odanom slugi, Nicholas Hoult (The Menu) tumači Renfielda, izmučenog pomoćnika najnarcisoidnijeg šefa u povijesti, Drakule, kojeg je utjelovio Nicolas Cage. Renfield je prisiljen pribaviti plijen za svog gospodara i izvršiti sve njegove naredbe, bez obzira koliko su nemoralne ili izopačene. Ali sada, nakon stoljeća ropstva, Renfield je spreman vidjeti postoji li život izvan sjene Princa tame. Kad bi samo mogao smisliti kako okončati svoju suovisnost.

Iako Hoult tumači glavnu ulogu, Cage je od samog početka onaj radi kojeg je film imao toliku pozornost. Zahvaljujući njegovoj ljubavi prema legendi o Drakuli i pomnom proučavanju mnogih od njegovih najboljih izvedbi, čini se da je njegov komični, ali i dalje uznemirujući izgled spreman ukrasti svjetla pozornice.

Uz Houlta i Cagea u ostalim glavnim ulogama su Awkwafina (The Farewell, Shang-Chi and the Legend of Ten Rings), Ben Schwartz (Sonic, The Afterparty) i Adrian Martinez (The Secret Life of Walter Mitty, Focus), Shohreh Aghdashloo (The Expanse), Bess Rouss (Other Space) i James Moses Black (S.O.Z: Soldados o Zombies). Redatelj filma je Chris McKay (The Tomorrow War, LEGO Batman Movie), dok scenarij potpisuje Ryan Ridley (Rick & Morty) prema originalnoj ideji Roberta Kirkmana (The Walking Dead, Invincible).

Renfield u kina stiže već 14. travnja.

Check Also

Prvi pogled na Appleovu seriju Time Bandits, remake kultnog filma Terryja Gilliama

Da Apple radi na remakeu Time Banditsa to već vjerojatno znate, ali možda ste propustili …

The Witcher: prvi službeni pogled na Liama Hemswortha kao Witchera

Netflix je u travnju potvrdio da će njihova fantasy serija The Witcher završiti s petom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics