Rekordna otvaranja za film Hotel Transilvanija

Simpatični film Hotel Transilvanija sa ‘strašnim’ likovima oborio je nekoliko rekorda premijernim prikazivanjem. Zasjeo je na tron kao najbolje kino otvaranje bilo kojeg filma u mjesecu rujnu. Također, radi se i o najboljem kino otvaranju bilo kojeg animiranog filma iz studija Sony Pictures Animation (većeg čak i od Štrumpfova koji su se otvorili s 35,6 milijuna dolara)! I na kraju, radi se o drugom najboljem kino otvaranju nekog filma glumca Adama Sandlera (prvi je i dalje Zatvorski krug iz 2005. koji se otvorio s 47,6 milijuna dolara).

Film stiže u hrvatska kina 8. studenog, biti će sinkroniziran, a glasove su dali Dražen Čuček, Ana Begić, Iva Šulentić, Mila Elegović, Jan Kerekeš, Goran Grgić, Nenad Cvetko, Robert Ugrina, Ozren Grabarić, Janko Rakoš.

Hotel Transilvanija je Drakulin raskošan rezort s pet zvjezdica gdje sva čudovišta i njihove obitelji mogu mirno živjeti, slobodni od doticaja s ljudskim svijetom. No, uz to što je Princ Tame, Drakula je također i otac. Pokušavajući zaštititi svoju kćerku Mavis, Drakula izmišlja priče o raznim opasnostima kako bi je odvratio od njezinog pustolovnog duha. Kao raj za Mavis, on otvara Hotel Transilvaniju gdje njegova kći i neki od svjetski najpoznatijih čudovišta – Frankenstein i njegova nevjesta, Mumija, Nevidljivi čovjek, čopor vukodlaka i ostali – mogu uživati u miru i sigurnosti. Za Drakulu nije nikakav problem ugostiti sva ta legendarna čudovišta… Ali cijeli taj svijet bi mogao biti uništen nakon što jedan običan mladić naiđe na hotel i baci oko na Mavis.

Film je režirao Genndy Tartakovsky kojemu je ovo prvi dugometražni animirani film (prije toga radio je na popularnim animiranim serijama kao što su “Dexterov laboratorij” i “Ratovi zvijezda: Ratovi klonova”).

 

Check Also

Prvi trailer za Marvelov film Captain America: Brave New World!

Marvel Studios je konačno objavio prvi teaser trailer i poster za Captain America: Brave New …

Prvi teaser za Netflixov distopijski film The Platform 2

Prvi pogled na Netflixov distopijski film The Platform 2 (Platforma 2) dobili smo još u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics