Rebel Moon: prvi poster i pogled iza scene Netflixovog nadolazećeg SF filma!

Prije nekoliko dana, u vidu ekskluzivne galerije fotografija, objavljen je prvi konkretniji pogled na Rebel Moon redatelja Zacka Snydera. A sada smo u sklopu Netflixovog fanovskog eventa Tudum 2023 dobili i pogled iza scene, da između ostalog dobijemo bolji dojam o grandioznosti produkcije. I to nije sve, nakon videa objavljen je i prvi službeni poster za film.

Kada se miroljubiva kolonija na rubu galaksije nađe u opasnosti od vojske tiranske vladajuće sile, Kora, tajanstvena strankinja koja živi među seljanima, postaje njihova najveća nada za preživljavanje. Sa zadatkom da pronađe obučene borce koji će se ujediniti s njom u pružanju gotovo nemogućeg otpora Mother Worldu, Kora okuplja malu skupinu ratnika – autsajdera, pobunjenika, seljaka i ratne siročadi iz različitih svjetova koji dijele potrebu za iskupljenjem i osvetom. Dok se sjena carstva obrušava na najnevjerojatnije mjesece, vodi se bitka za sudbinu galaksije, te nastaje nova vojska heroja.

Rebel Moon originalno je zamišljen kao Star Wars pitch za Lucasfilm kojeg je studio odbio, pa je Snyder te ideje premontirao u originalnu svemirsku avanturu. Mirnoj koloniji na rubu galaksije prijeti vojska tiranina Regenta Balisariusa. Očajnički želeći preživjeti, kolonija šalje mladu ženu s tajanstvenom prošlošću da traži ratnike sa susjednih planeta kako bi im pomogli da se obrane.

U fokusu priče je Kora (Sofia Boutella), mlada žena koja postaje centralna figura u uklanjanju zlog međugalaktičkog vođe kojeg tumači Ed Skrein. U ostalim glavnim ulogama su Charlie Hunnam (Sons of Anarchy), Djimon Hounsou (Captain Marvel), Cleopatra Coleman (The Last Man on Earth), Michiel Huisman (The Flight Attendant), Jena Malone (The Hunger Games: Catching Fire), Cary Elwes (The Princess Bride), Stuart Martin (Army of Thieves), Kingston Foster (Z-O-M-B-I-E-S), Corey Stoll (Ant-Man), Bae Doona (Sense8), Alfonso Herrera (Ozark), Ingvar Eggert Sigurðsson (The Northman), Ray Fisher (Zack Snyder’s Justice League), Fra Fee (Hawkeye), Staz Nair (Game of Thrones) i Anthony Hopkins. Najrecentije su se glumačkoj ekipi pridružili Michiel Huisman (The Haunting of Hill House), Cary Elwes (Saw), Corey Stoll (The Strain) i Alfonso Herrera (The Exorcist).

Film na Netflix stiže 22. prosinca. No, Rebel Moon nije samo jedan film, već saga, s planovima da se film podijeli u dva dijela. To znači, barem prema procijeni na osnovi za sada dostupnih informacija, da je budžet za oba dijela iznosio 166 milijuna dolara odnosno 83 milijuna dolara po filmu.

Rebel Moon

Check Also

Snowpiercer: puni trailer za 4. i ujedno posljednju sezonu serije!

Nakon što je prvi teaser objavljen početkom mjeseca AMC je objavio i puni trailer za …

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics