Rebel Moon: prvi koncept art za Netflixov novi SF film

Zack Snyder je objavio koncept art za Rebel Moon, koji predstavlja prvi pogled na njegov novi Netflixov film. Netflix je bio toliko zadovoljan s filmom Army of the Dead da je u razvoj stavljeno više različitih projekata smještenih u taj svemiru. Međutim, sljedeći film Zacka Snydera je povratak znanstvenoj fantastici s Rebel Moonom. Koncept art prikazuje vojsku koja u rukama nosi oružje i zajedno hodaju prema naprijed. Jedan od najupadljivijih detalja je crveno svjetlo koje isijava iz odijela likova. Snyder je uz objavljeni art napisao sljedeće: “Rebel Moon koncept art… u punom smo zamahu te krećemo sa snimanjem za nekoliko mjeseci.”

Rebel Moon priča priču o mirnoj koloniji na rubu galaksije kojoj prijeti vojska tiranina Regenta Balisariusa. Očajnički želeći preživjeti, kolonija šalje mladu ženu s tajanstvenom prošlošću da traži ratnike sa susjednih planeta kako bi im pomogli da se obrane. Rebel Moon je originalno zamišljen kao Star Wars pitch za Lucasfilm kojeg je studio odbio, pa je Snyder te ideje premontirao u originalnu svemirsku avanturu. Snyder potpisuje scenarij filma zajedno s Kurtom Johnstadom i Shay Hatten, prema priči koju su zamislili Snyder i Johnstad. Glavnu ulogu će tumačiti Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service, Star Trek Beyond). Producenti su Deborah Snyder, Wesley Coller i Zack Snyder za The Stone Quarry te Eric Newman za Grand Electric.

Netflix još nije službeno objavio kada se film očekuje. Svojedobno se šuškalo o tome da je snimanje planirano za ožujak 2022. godine, i da se završetak snimanja očekuje u kolovozu. S obzirom na informacije koje je redatelj filma podijelio s prvim koncept artom taj raspored sada izgleda vrlo vjerojatan.

Rebel Moon

Check Also

Teaseri za otkačeni, animirani web SF serijal Mothership

Uskoro nas očekuje animirana, antologijska web SF serija kratkih filmova Mothership, čiji teasere možete pronaći …

Outer Range: trailer za 2. sezonu serije izaziva putovanjem kroz vrijeme

Prime Video objavio je prvi službeni trailer i poster za drugu sezonu SF mystery serije …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics