Razvija se potpuno novi Star Wars film!

Na jedan kratki trenutak činilo se da budućnost Star Warsa leži u formatu serija. No sad kad je saga o Skywalkerima završila očito je ideja da se Disney i Lucasfilm na neko vrijeme odmaknu od stvaranja novih Star Wars filmova pala u vodu. Jer sinoć je stigla vijest kako su prvi koraci k realizaciji novog filma već poduzeti. Doduše daleko smo još od konačnog proizvoda, i samim time se može donekle reći da će Disney ipak na neki način određeno vrijeme odmoriti od novih filmova, ali će se na njima aktivno raditi kako bi bili spremni za novu fazu. Ta faza već ima postavljene datume: 16. prosinac 2022., 20. prosinac 2024. i 18. prosinac 2026., ali koji nas točno filmovi tada očekuju, to za sada i dalje ne znamo.

Kako je ekskluzivno prenio The Hollywood Reporter, potpuno novi Star Wars film je u razvoju, i za njega bi trebali biti zaduženi redatelj J.D. Dillard (Sleight, Sweetheart) i scenarist Matt Owens (Luke Cage, Agents of S.H.I.E.L.D.). No još uvijek nije poznato da li se projekt radi za prikazivanje u kinima ili za Disney Plus streaming platformu. U ovom trenutku postoji jako malo informacija vezanih uz novi film, i zapravo za sada nije jasno ni da li će ga J.D. Dillard režirati ili će ga samo razvijati. Istaknuto je da novi film nije povezan s idejom za potencijalni Star Wars film koji je predložio Kevin Feige niti s Johnsonovim Star Wars filmskim projektom, na kome se navodno i dalje radi.

Iako nikakve službene informacije o priči, likovima ili mjestu dešavanja ovog filma nisu poznate nedugo nakon THR-ove vijesti oglasio se Deadline s infomacijom kako se nagađa da će se radnja filma odvijati na Exegolu, planetu koji je predstavljen u zadnjem filmu trilogije – Star Wars: The Rise of Skywalker (Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera).

Disney i Lucasfilm su odbili komentirati vijest, ali je nisu ni osporili.

Što vi mislite o ideji novog filma, ili vam je već pomalo svega dosta iz filmskog svemira Star Warsa?

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Prvi pogled na reboot filma The Crow!

Konačno smo dobili prvi pogled na reboot filma The Crow (Vrana), u vidu netom objavljenih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics