Rat za New York je pred vratima! Pogledajte trailer za Netflixovu seriju “The Defenders”

 

Jučer je kroz novi promo najavljen povratak Elektre u Marvelov televizijski svemir, a danas je Netflix objavio i prvi, pravi trailer za svoju mini seriju “The Defenders“.

Marvelov/Netflixov televizijski svemir ujedinit će se 18. kolovoza, kada Daredevil (Charlie Cox), Luke Cage (Mike Colter), Jessica Jones (Krysten Ritter) i Iron Fist (Finn Jones) postaju poznati kao The Defenders. Kvartet heroja koji ima zajednički cilj spašavanja New Yorka. To je priča o četiri usamljene figure, opterećene svojim osobnim izazovima, koji shvaćaju da bi zajedno mogli biti puno jači.

Bilo to dobro ili loše mi smo iz trailera uhvatili vibru televizijske varijante Osvetnika. Kao što je i očekivano, postoji i jedna scena u kojoj se ‘naši’ heroji bore jedni protiv drugih (točnije fajt je između Lukea i Dannyja). Akcija se čini više nego solidnom, i ako su nešto naučili iz promašaja s Iron Fistom (tu prvenstveno mislimo na šuplji scenarij) možda bi nas i mogli ponovo dovesti na trag oduševljenja koji je bio prisutan s Daredevilom i Jessicom Jones.

U seriji nas očekuje niz poznatih lica, Elden Henson kao Foggy Nelson, Deborah Ann Woll kao Karen Page, Eka Darville kao Malcolm Ducasse, Carrie-Anne Moss kao Jeri Hogarth, Scott Glenn kao Stick, Jessica Henwick kao Colleen Wing, Rachael Taylor kao Trish Walker, Simone Missick kao Misty Knight te Rosario Dawson kao Claire Temple. Glavnu negativku Alexandru tumači Sigourney Weaver koju ćete također imati prilike vidjeti u traileru, pa uživajte!

Check Also

Amazonova serija Fallout službeno je obnovljena za 2. sezonu!

Amazon MGM Studios obnovio je postapokaliptičnu seriju Fallout za drugu sezonu. No, i prije nego …

Netflixova serija The Witcher završava s 5. sezonom!

Pripremite se za velike vijesti s Kontinenta! Netflix je potvrdio da će njihova fantasy serija …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics