Rat je na pomolu u traileru za 4. sezonu serije Stranger Things

Dugo smo čekali na puni trailer za četvrtu sezonu Netflixove serije Stranger Things, i nakon tri minute gotovo stalne akcije rekli bi da se čekanje isplatilo! Da, do sada smo već dobili male uvide u nadolazeću sezonu kroz nekoliko teasera, ali ovo je prvi konkretniji pogled koji nam je dao do znanja što možemo očekivati 27. svibnja kada stiže prva polovica četvrte sezone. Trailer je epski, ali vrlo zlokoban, sve se čini prilično loše, jezivo, slomljeno, i svi imaju svoje brige i patnju s kojom trebaju izaći na kraj. Gotovo da se i ne nazire svijetlo na kraju tunela.

Prošlo je šest mjeseci od bitke kod Starcourta, koja je Hawkinsu donijela teror i uništenje. Boreći se s posljedicama, naša grupa prijatelja je po prvi put razdvojena – a snalaženje u kompleksnostima srednje škole nije olakšalo situaciju. U ovom najranjivijem vremenu, nova i zastrašujuća nadnaravna prijetnja izbija na površinu, predstavljajući jezivu misteriju koja bi, ako se riješi, mogla konačno stati na kraj užasima Upside Downa.

Od novih lica u četvrtoj sezoni ćemo gledati Jamieja Campbella Bowera (Sweeney Todd) kao Petera Ballarda te žanrovsku ikonu Roberta Englunda (Nightmare on Elm Street) kao Victora Creela (poremećenog čovjeka zatvorenog u psihijatrijsku bolnicu zbog stravičnog ubojstva 1950-ih) na kojeg smo konačno dobili i prvi pogled u ovom traileru. Ostala nova lica sezone koja će biti dio standardne postave su Eduardo Franco (Booksmart) kao Argyle i Joseph Quinn (Catherine the Great) kao Eddie Munson, dok će Amybeth McNulty (Anne with an E) kao Vickie imati ključnu ulogu. Ona tumači cool štrebericu koja upada u oči jednom od naših voljenih likova.

Prva polovica četvrte sezone na Netflix stiže 27. svibnja, a druga polovica 01. srpnja.

“Vrijeme je. Vidimo se s druge strane.”

Check Also

Outer Range: trailer za 2. sezonu serije izaziva putovanjem kroz vrijeme

Prime Video objavio je prvi službeni trailer i poster za drugu sezonu SF mystery serije …

Prvi pogled na antologijsku SF seriju A Thousand Suns

Pred vratima je uzbudljiva, originalna web SF serija A Thousand Suns čiji prvi teaser trailer …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics