Čini se da će Amazonova serija Gospodar prstenova u prvoj sezoni pratiti mladog Aragorna

Ako je vjerovati informacijama s portala The One Ring, na kojem tvrde da su iste potvrdili iz nekoliko izvora, Amazonova serija Gospodar prstenova će se prvom sezonom fokusirati na život mladog Aragorna.

S obzirom da The One Ring nema običaj prenositi neprovjerene informacije, a one još k tome zvuče vrlo uvjerljivo najvjerojatnije se možemo pouzdati u to da će Amazon Studios otvoriti seriju s Aragornom u centru događanja. Njegov život vezan je za brojne priče u Tolkienovom univerzumu, od skromne, najranije mladosti kada je izgubio oca, a majka se borila za njegov opstanak, preko desetljetnog otkrivanja svog nasljeđa i dužnosti prema Međuzemlju, sve do događaja u trilogiji.

Serija će vući inspiraciju iz Gospodara prstenova, ali se očekuje da neće ponovo zagaziti u događaje oko Rata za Prsten, nego na događaje koji se nalaze u brojnim ostalim LOTR dodacima (ukupno šest dijelova).

U svakom slučaju serija Gospodar prstenova ima potvrđenih barem pet sezona, no ostaje za vidjeti da li će se prva zaista odvijati oko nasljednika Isildura i gondorskog prijestolja. No morate priznati da je vrlo zanimljivo kako se spominje da je radnja s Aragornom vezana uz prvu sezonu, jer možda bi to mogla biti naznaka da će se ostale sezone odvijati oko drugih centralnih likova. Također bi to moglo značiti i da bi Lord of the Rings u suštini bila antologijska serija, no za sada su sve to samo spekulacije.

U međuvremenu se još čeka na informaciju da li će u konačnici Peter Jackson biti involviran u projekt. Početkom mjeseca je The One Ring objavio da se Amazon aktivno povezuje s poznatim piscima, režiserima i producentima poradi ideja o konceptu serije, te da je Peter Jackson jedno od imena na toj listi.

Check Also

Trailer za australski fantasy film The Legend of the Five

FilmInk je nedavno predstavio službeni trailer za australski obiteljski fantasy film The Legend of the …

Amazon razvija Fallout seriju s tvorcima Westworlda!

Fallout će kao posljednja u nizu popularnih franšiza video igara doživjeti prelazak na male ekrane! …

Web Statistics