Potvrđeno je da se radi na Diablo seriji za Netflix

Sjećate li se one nedavne glasine da Andrew Cosby (Hellboy 2019, Haunted, Eureka) piše scenarij za Netflixovu seriju Diablo? Ispalo je da nije riječ o praznom naklapanju. Sam Cosby je potvrdio tu vijest putem svog Twitter profila:

“Pretpostavljam da sada mogu potvrditi da sam u posljednjoj fazi pregovora za pisanje scenarija i vođenja nove Diablo animirane serije za Activision i Netflix. To je sve vrlo uzbudljivo i molim se nebesima da sve uspije.” — Andy Cosby (@andycosby)

Zanimljivo je da je u međuvremenu objava obrisana, pa se čini da se Cosby ipak malo zaletio prilikom potvrde. No to ne mora značiti ništa više osim da je prebrzo izašao s vijesti koja još nije trebala izaći.

Za sve one koji se brinu da li će Netflix ublažiti ton serije, za to nema potrebe. Cosby je još prije potvrde serije, dok je još samo izazivo fanove s tom mišlju izjavio kako da bi takav projekt sasvim sigurno bio obilježen R rejtingom.

Za sada nikakvi drugi detalji nisu poznati o ovoj možebitnoj seriji koja će biti bazirana na RPG video igri Diablo koja je prvi puta izašla sada već davne 1996. godine.

S obzirom da se BlizzCon približava, vrlo je moguće da ako će potvrda za seriju stići, da će to upravo biti tamo. To je najveći događaj za kompaniju i jednostavno nema bolje prilike za jednu tako veliku objavu. Zadnjih nekoliko godina je u središtu događanja bio World of Warcraft, sada je vrijeme da Diablo zakorači na pozornicu.

Check Also

Good Omens: šanse za novu sezonu su prilično dobre!

U Amazonovoj i BBC-jevoj seriji Dobri predznaci (Good Omens) uživali su i kritičari i publika, …

Pinocchio: novi trailer za talijanski igrani film

“Ne želim biti lutka…” Vertigo Releasing je objavio novi trailer za talijanski film Pinocchio koji …

Web Statistics