Putovanje počinje u novom promu i isječku za Star Trek: Picard!

Novi promo za Star Trek: Picard ne pokazuje previše, ali je iznimno dobro čuti kako Jean-Luc Picard govori da ima misiju, i kako ne postoji šansa da ga netko zaustavi u njezinoj realizaciji. Kao da to samo po sebi nije dosta da poželimo već danas uživati u prvoj epizodi, CBS All Access je objavio i prvi isječak koji je još bolji. Isječak nam otkriva fantastičnu scenu, umirovljenog Picarda u šetnji u obiteljskom vinogradu, u pratnji njegovog psa koji nosi prigodno ime – Number One. Jean-Luc Picard je naučio da izdaje naredbe, ali one neće uvijek biti poslušane 🙂 Pogledajte isječak da otkrijete zašto se Number One naziva i “mali ubojica”.

“Bilo mi je važno da Picard sada bude drugačiji čovjek. Tražio sam scene koje će pokazati njegovu drugačiju stranu, za koju se misli da kod njega nije moguća – iritantnost, nepristojnost, ćudljivost – proizašle iz frustracije i razočaranja.” – izjavio je Patrick Stewart. No naravno tako nešto neće izaći na vidjelo u njegovom osnosu s Number Oneom, što se i vidi iz isječka.

Iako je višestruko odlikovani, i cijenjeni časnik Zvjezdane flote, Picardova misija neće naići na razumijevanje Zapovjedništva. Picard je poput holograma njegovog starog broda, relikt nekog drugog vremena. I upravo zbog toga, Picard će morati okupiti skupinu „nepodobnih“, misterioznu Dahj (Isa Briones), stručnjakinju robotike dr. Agnes Juratti (Alison Pill), Raffija Musikera (Michelle Hurd) i Cristobala „Chrissa“ Rossa (Santiago Cabrera).

U seriji ćemo također gledati i veterane Treka: Brenta Spinera kao Datu, Jonathana Del Arca kao Hugha, Jeri Ryan kao Sedmu od Devet, Marinu Sirtis kao Deannu Troi i Jonathana Frakesa kao Rikera.

Star Trek: Picard na CBS All Access dolazi 23. siječnja, s prvom od ukupno 10 epizoda. Mi ćemo seriju moći pratiti na Amazonu na koji serija stiže 24. siječnja. Serija je sada službeno obnovljena i za drugu sezonu, što je nekidan obznanila Julie McNamara, izvršna predsjednica orginalnog sadržaja za CBS All Access. Također podsjećamo i na još jednu novost. Star Trek: Picard dobija svoju “post-show discussion” seriju, prigodno naslovljenu The Ready Room, u čijoj će kapetanskoj stolici sjediti ni manje ni više nego Wil Wheaton.

Star Trek: Picard

Check Also

Three Thousand Years of Longing: prvi trailer za fantasy film Georgea Millera!

MGM je konačno otkrio trailer za epski fantasy film Three Thousand Years of Longing redatelja …

The Umbrella Academy: trailer za 3. sezonu Netflixove serije!

Netflix je objavio službeni trailer za treću sezonu The Umbrella Academy, dramske serije o disfunkcionalnoj …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics