Putovanje kroz vrijeme mijenja sve u traileru za Paper Girls!

Amazon Prime Video objavo je službeni trailer i novi poster za SF seriju Paper Girls, baziranu na jako dobrom strip serijalu Briana K. Vaughana i Cliffa Chianga. Serija je produkcija Amazon Studiosa i Legendary Televisiona u suradnji s kućom Plan B. Executive. Producenti su Vaughan, Chiang, Stephany Folsom, Christopher Cantwell, Steven Prinz i Christopher C. Rogers koji je ujedno i showrunner serije.

Dan je nakon Noći vještica 1988. godine kada četiri mlade prijateljice slučajno upadnu u opaki rat putnika kroz vrijeme i nađu se neobjašnjivo transportirane u 2019. godinu. Kada se suoče licem u lice sa svojim odraslim ja, svaka djevojka otkriva vlastitu snagu dok zajedno pokušavaju pronaći put natrag u prošlost i spasiti svijet budućnosti.

Faktor nostalgije je visok u novom traileru za seriju, budući da se ponovno vraćamo u 80-e. I tu stvari postaju čudne… i neobične.

Glavne uloge tumače Camryn Jones kao Tiffany Quilkin, Riley Lai Nelet kao Erin Tieng, Sofia Rosinsky kao Mac Coyle i Fina Strazza kao KJ Brandman, dok ćemo u ostalim ulogama gledati Natea Corddryja (For All Mankind) i Adinu Porter (American Horror Story).

Serija Paper Girls na Amazon Prime stiže već 29. srpnja, a sastoji se od ukupno osam epizoda.

Paper Girls

Check Also

Tomb Raider: Amazon radi na novom filmu, igranoj seriji i videoigri!

Amazon je po svemu sudeći odlučio zaigrati na veliko po pitanju Tomb Raidera. Prvo je …

HBO je službeno odobrio 2. sezonu serije The Last of Us!

Čak i ako ne pratite HBO-ovu seriju The Last of Us sigurni smo da ste …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics