Puni trailer za The Witcher: Nightmare of the Wolf

S još samo dva tjedna do datuma premijere, Netflix je objavio puni trailer za film The Witcher: Nightmare of the Wolf. Riječ je o anime filmu kojeg je napisao i producirao Beau DeMayo. Producentica je i Lauren Schmidt Hissrich, koja je ujedno showrunnerica i izvršna producentica Netflixove igrane serije The Witcher. Iza animacije filma stoji korejski animacijski studio – Studio Mir, poznat po svom radu na The Legend of Korra, Voltron: Legendary Defender i Kipo and the Age of the Wonderbeasts.

Prije Geralta postojao je njegov mentor Vesemir – odvažni mladi vještac koji je pobjegao iz siromašnog života te ubija čudovišta za novčiće. Ali kad čudno novo čudovište počne terorizirati kraljevstvo, Vesemir se nađe u zastrašujućoj avanturi koja ga prisiljava da se suoči s demonima svoje prošlosti.

Trailer nagovještava što sve uključuje stvaranje Witchera ili barem ono što dvoje uplašene djece (budućih Witchera) misli da se događa. No većinom je u fokusu samouvjereni odrasli Vesemir, koji se mršti onima koji misle da bi on svoj posao trebao raditi za bilo šta drugo osim novčića. Kad ga žena unajmi da ubija čudovišta u šumi izvan grada, on završava udružen s vješcem – a zatim se suočava s potpuno drugačijom prijetnjom kada ljudi počnu sumnjati u motive vješca.

Glasove su glavnim likovima posudili Theo James (Castlevania) kao Vesemir, Lara Pulver (Sherlock) kao Tetra, Graham McTavish (The Hobbit: An Unexpected Journey) kao Deglan i Mary McDonnell (Battlestar Galactica) kao Lady Zerbst.

The Witcher: Nightmare of the Wolf na Netflix stiže 23. kolovoza.

The Witcher: Nightmare of the Wolf

Check Also

Prvi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Sony nas je ugodno iznenadio i objavio prvi pogled i teaser poster za njihov vrlo …

Station Eleven: puni trailer za HBO-ovu postapokaliptičnu seriju

S manje od dva tjedna do premijere HBO Max je objavio puni trailer i postere …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics