Puni trailer za Spider-Man: Across the Spider-Verse!

Sony Pictures Animation sinoć je objavio puni trailer za Spider-Man: Across the Spider-Verse, vrlo iščekivani nastavak animiranog filma Spider-Man: Into the Spider-Verse (Spider-Man: Novi svijet). Novi trailer u fokusu ima razgovor između Milesa (Shameik Moore) i njegove majke Rio Morales (Luna Lauren Vélez). Kroz razgovor Rio se želi pobrinuti da njezin “mali dječak” bude zbrinut, voljen, da se osjeća kao da se uklapa i da može otići u svijet i činiti “velike stvari”. Također Rio traži da joj Miles obeća da će se gdje god bude išao pobrinuti za tog “malog dječaka”. Sve je to isprepleteno ključnim scenama iz prvog filma, kao i novim kadrovima iz nastavka.

Režiseri nastavka su Joaquim Dos Santos (Voltron: Legendary Defender), Kemp Powers (One Night in Miami) i Justin K. Thompson (Cloudy With a Chance of Meatballs), dok scenarij potpisuju David Callaham (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Phil Lord i Chris Miller (The Lego Movie).

Milesova priča i Spider-Verse mreža se širi. Miles Morales (Shameik Moore) vraća se u sljedeće poglavlje Spider-Verse sage ovjenčane Oscarom, epske avanture koja će transportirati prijateljskog Spider-Mana iz Brooklyna kroz multisvemir, kako bi udružio snage s Gwen Stacy (Hailee Steinfeld) i novim timom Spider-ljudi da se suoče sa zlikovcem moćnijim od bilo čega s čime su do sada susreli. Ali kada se heroji sukobe oko toga kako se nositi s novom prijetnjom, Miles se nađe suprotstavljen drugim Spiderima i mora redefinirati što znači biti heroj kako bi mogao spasiti ljude koje najviše voli.

Novi dio glasovne postave čine Issa Rae kao Jessica Drew/Spider-Woman, Daniel Kaluuya kao Spider-Punk, Jorma Taccone kao Vulture i Jason Schwartzman kao Spot — zloglasni superzlikovac sa sposobnošću otvaranja portala između svemira.

Spider-Man: Across the Spider-Verse u kina stiže 02. lipnja 2023. godine.

Check Also

Megalopolis: prvi, podijeljeni dojmovi o filmu!

Od premijere Megalopolisa koja se održala prije par dana u sklopu Filmskog festivala u Cannesu …

Stranger Things: nove fotke iza kulisa 5. sezone!

Moram priznati da me ne drži hype za petu sezonu Netflixove popularne serije Stranger Things. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics