Puni trailer za SF seriju The Man Who Fell to Earth

Showtime je objavio puni trailer za SF seriju The Man Who Fell To Earth koji je konačno otkrio i datum premijere. Prve dvije epizode od ukupno njih deset stižu 24. travnja. Čitava priča je počela kao roman Waltera Tevisa iz 1963. godine, zatim smo dobili kultnu filmsku adaptaciju iz 1976. godine (Čovjek koji je pao na Zemlju), a sada nam stiže i serija s Chiwetelom Ejioforom (12 Years a Slave, The Old Guard) u glavnoj ulozi. Serija je moderna verzija priče koja niti ne pokušava rekreirati onu magiju koju je postigao film s Davidom Bowiejem. Tvorci, showrunneri i izvršni producenti serije su Alex Kurtzman, Jenny Lumet i John Hlavin. Scenarij potpisuju Kurtzman, Lumet i Jane Maggs, dok su redatelji Joss Agnew (Poldark, The Irregulars) i Alex Kurtzman (People Like Us, Star Trek: Discovery).

Tvorci serije su osmislili novi koncept koji ih je poveo u nešto drugačijem smijeru. Glavnu ulogu tumači potpuno novi lik, s potpuno drugačijom pričom. “On je iste vanzemaljske vrste kao i Bowie u filmu, ali nije isti lik – i nije prvi koji je bio ovdje.” Kada stigne na Zemlju on traži određenu ljudsku znanstvenicu, koju tumači Naomie Harris (Moonlight, No Time to Die). “Ona u sebi ima izuzetnu sposobnost, ali se boji uključiti taj dio sebe koji može učiniti svijet boljim.”

Osim već spomenutih Chiwetela Ejiofora i Naomie Harris glavne uloge tumače Jimmi Simpson (Westworld) kao Spencer Clay, Clarke Peters (Da 5 Bloods) kao Josiah Falls, Rob Delaney (Deadpool 2) kao Hatch Flood, Joana Ribeiro (The Dark Tower) kao Lisa Dominguez, Annelle Olaleye (Domina) kao Molly Falls i Sonya Cassidy (Humans) kao Edie Flood. Osim njih u seriji ćemo gledati u značajnim ulogama i Kate Mulgrew (Star Trek Voyager, Orange Is the New Black) kao CIA-inu operativku Drew Finch te Billa Nighya kao starijeg Thomasa Jeromea Newtona iliti prvog vanzemaljca koji je posjetio Zemlju (ulogu koju je u filmu tumačio legendarni David Bowie).

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Apple će ekranizirati kultni roman Neuromancer Williama Gibsona

Apple TV Plus naručio je seriju Neuromancer, adaptaciju istoimenog kultnog i nagrađivanog romana Williama Gibsona, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics