Puni trailer za SF seriju Invasion, koja je inspirirana romanom Rat svjetova!

Apple TV plus je netom objavio novi trailer i poster za SF seriju Invasion koja je inspiraciju pronašla u Wellsovom romanu Rat svjetova (War of the Worlds) koji je prvi puta objavljen 1898. Serija nije adaptacija romana nego ideje koja je proširena u nešto novo. Invasion se sastoji od ukupno 10 epizoda koje u fokusu imaju invaziju vanzemaljaca kroz različite perspektive širom svijeta. Prateći više priča na nekoliko kontinenata, dobivamo uvid u to kako bi jedna invazija izvanzemaljaca utjecala na sve nas. Serija je prvi put najavljena 2019. godine, a prvi teaser je objavljen u lipnju ove godine. Ovaj puni trailer nam daje bolji uvid u to kako je svijet reagirao na invaziju i kako je ona utjecala na našu infrastrukturu do te mjere da je čovječanstvo gotovo završilo u postapokaliptičnom scenariju. Za sada smo dobili samo kratki pogled na vanzemaljce, a očekujemo da će tako i ostati sve dok serija ne stigne na Apple TV plus.

Nismo sami. Vanzemaljska bića su stigla na Zemlju. Civilizacija bi se mogla urušiti. A opstanak ovisi o vama. Osjetite kako je živjeti u razdoblju invazije vanzemaljaca.

Tvorci i scenaristi serije su Simon Kinberg (X-Men: Dark Phoenix, The Martian) i David Weil (Hunters, Solos), a scenarij s njima potpisuje i Andrew Baldwin (The Outsider). Izvršni producenti su Kinberg, Weil, Baldwin, Audrey Chon (The Twilight Zone), Amy Kaufman (When They See Us), Elisa Ellis, Jakob Verbruggen i Katie O’Connell Marsh (Narcos). Redatelji su Amanda Marsalis (Ozark, Westworld, The Umbrella Academy), Jamie Payne (The Alienist, Luther, New Amsterdam, Outlander) i Jakob Verbruggen (Code 37, House of Cards, Black Mirror, The Alienist).

Glavne uloge tumače Sam Neill (Jurassic Park), Shamier Anderson (Stowaway), Golshifteh Farahani (Extraction), Firas Nassar (Fauda) i Shioli Kutsuna (Deadpool 2).

Invasion na Apple TV plus premijerno stiže 22. listopada s prve tri epizode.

Invasion

Check Also

Deadpool 3: sve što je poznato o filmu u kojem nas očekuje povratak Wolverinea!

Ryan Reynolds, zvijezda otkačene superherojske franšize, šokirao je objavom da će se u Deadpoolu 3 …

Shadow and Bone: teaser za 2. sezonu Netflixove fantasy serije!

U sklopu globalnog fanovskog eventa Tudum Netflix je između ostalog objavio teaser za drugu sezonu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics