Puni trailer za Mulan nagovještava epske akcijske scene!

Nakon prvog teasera objavljenog u srpnju, Disney je netom plasirao puni trailer i novi poster za Mulan, nadolazeći igrani remake obožavanog animiranog klasika iz 1998. godine. Riječ je o adaptaciji kineske legende o ratnici Hua Mulan. Priča je to o epskoj avanturi neustrašive mlade žene koja odlazi u rat pretvarajući se da je muškarac. Redateljica igrane verzije je Niki Caro (Whale Rider), a titularnu ulogu tumači Liu Yifei (The Forbidden Kingdom). Scenarij potpisuju Rick Jaffa & Amanda Silver te Elizabeth Martin & Lauren Hynek.

Ostale glavne uloge tumače Donnie Yen (Star Wars: Rogue One) kao Mulanin mentor i zapovjednik, Jason Scott Lee (Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny) kao hunski ratnik Bori Khan, Gong Li (Memoirs of a Geisha) kao zla moćna vještica Xian Lang (lik kojeg nema u animiranoj verziji), Tzi Ma (Arrival) kao Mulanin otac Hua Zhou i Jet Li (The One) kao car.

Također glume i Yoson An (The Meg) kao Cheng Honghui, Utkarsh Ambudkar (Pitch Perfect) kao Skatch, Ron Yuan (Marco Polo) koa zapovjednik Qiang, Rosalind Chao (Star Trek: Deep Space Nine) kao Mulanina majka, Xana Tang (The Letdown) kao Mulanina sestra Hua Xiu, Cheng Pei-Pei (Crouching Tiger, Hidden Dragon) kao “The Matchmaker”, Nelson Lee (Ten Days in the Valley) kao kancelar i Chum Ehelepola (Lodge 49) kao Ramtish.

Trailer ukazuje da će se igrana verzija filma držati bazične priče, ali se ne libi razlikovati nekim stvarima, poput stila. Redateljica je već ranije bila jasna da će film najviše naginjati akcijskoj drami, bez “muzičkih brojeva” iz originalnog animiranog filma, i bez zmaja pomagača Mushua.

Mulan u kina stiže 27. ožujka 2020. godine.

Mulan
Mulan (Yifei Liu). Film Frame..© 2019 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

Mulan

Check Also

Novi teaser za Appleovu 2. sezonu serije Severance!

Objavljen je friški teaser za drugu sezonu jedne od najboljih Appleovih žanrovskih serija – Severance. …

Prvi trailer za seriju Time Bandits, remake kultnog filma Terryja Gilliama

Apple TV Plus konačno je objavio prvi trailer i poster za seriju Time Bandits, remake …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics