Puni trailer za Debris odaje vibru kultne serije Fringe!

NBC je objavio puni trailere za SF seriju Debris. Dva agenta s konfliktnim ličnostima moraju zajedno surađivati ​​kako bi spriječili da iznimno opasna vanzemaljska tehnologija ne završi u krivim rukama. Prošlo je osam godina otkako je izvršni producent J.H. Wyman zaokružio fantastičnu priču kultne SF serije Fringe i sedam godina od njegove posljednje žanrovske serije, Almost Human, koja je na žalost potrajala samo jednu sezonu. No, sada se vraća s novom, originalnom SF serijom Debris, koja sudeći prema do sada viđenom dosta podsjeća na Fringe. Wyman je showrunner, scenarist i izvršni producent serije. Debris je koprodukcija kuća Legendary Television, Universal Television i Frequency Films za NBC.

Kad tajanstvene krhotine počnu padati s neba, tajna međunarodna agencija zadužena je da odgonetne što su one, od kuda dolaze i što je najvažnije… što mogu učiniti. Britanska agentica Finola Jones i američki agent Bryan Beneventi partneri su koji imaju vrlo različite stilove – ona je topla, intuitivna i orijentirana na detalje, a on je šarmantan, samopouzdan i oprezan. Ali nemaju drugog izbora nego vjerovati jedno drugome dok pronalaze krhotine rasute po zapadnoj hemisferi. Svaki fragment ima nepredvidive, snažne i ponekad opasne učinke na svakodnevne ljude koji ga pronađu.

Radnja počinje šest mjeseci nakon što krhotine počnu padati na Zemlju. Čini se svojstva njihovih materijala uzrokuju neke prilično bizarne scenarije, odnosno izgleda da imaju transformativna svojstva koja utječu kako na pojedince tako i na okoliš. Moćni fragmenti očito imaju potencijala za izazivanje puno problema.

Glavne uloge tumače Riann Steel (Crazyhead) kao Jones, Jonathan Tucker (Westworld) kao Beneventi, Scroobius Pip (Taboo) i Norbert Leo Butz (Bloodline).

Debris na NBC stiže 01. ožujka.

Check Also

Rebecca Ferguson pridružila se glumačkoj ekipi SF trilera Mercy

Rebecca Ferguson (Dune, Silo) glumit će uz Chrisa Pratta (The Tomorrow War, Jurassic World franšiza) …

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics