Puni trailer za Amazonov remake serije Utopija

Amazon je objavio puni službeni trailer za Utopiju (Utopia), remake iznimno popularne istoimene britanske serije. Američka adaptacija je prošla dug trnovit put, u jednom je trenutku uz nju bio vezan i David Fincher kao redatelj te Gillian Flynn kao scenaristica, kada je projekt još bio kod HBO-a. No par godina kasnije serija je svoj dom konačno pronašla na Amazonu, s tim da je Flynn ostala na projektu kao scenaristica i showrunnerica.

Utopija u fokusu ima skupinu fanova stripa koji se susreću na mreži i povezuju zbog svoje opsesije nad naizgled izmišljenim stripom pod nazivom Utopija. Ian (Dan Byrd), Becky (Ashleigh LaThrop), Samantha (Jessica Rothe), Wilson Wilson (Desmin Borges) i Grant (Javon “Wanna” Walton) rasvjetljavaju značenja skrivena na stranicama “Utopije”, predviđajući prijetnje čovječanstvu. Shvaćaju da to nisu samo zavjere, nego vrlo stvarne opasnosti koje upravo oživljavaju u njihovom svijetu. Uvrnuta pustolovina donosi grupu licem u lice s poznatim središnjim likom stripa, Jessicom Hyde (Sasha Lane), koja im se pridružuje u njihovoj misiji spašavanja svijeta, dok čuvaju njezine vlastite tajne.

Ostale uloge tumače John Cusack kao dr. Kevin Christie, Rainn Wilson kao dr. Michael Stearns, Farrah Mackenzie kao Alice, Christopher Denham kao Arby i Cory Michael Smith kao Thomas Christie.

Uz Flynn ostali izvršni producenti su Jessica Rhoades (s kojom je Flynn surađivala na seriji Sharp Objects), Sharon Levy, Sharon Hall, Toby Haynes, Karen Wilson i Dennis Kelly (tvorac originalne britanske serije). Serija je koprodukcija između kuća Endemol Shine North America, Kudos i Amazon Studios.

Iako strip predviđa kraj svijeta – a ovaj najnoviji trailer se vrti uz R.E.M.-ov hit “It’s The End Of The World As We Know It (And I Feel Fine)” – serija je puna šokantnih twistova koji nagovještaju gledateljima da očekuju neočekivano.

Utopija na Amazon Prime stiže već 25. rujna.

Utopija (Utopia)

Check Also

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics