Sletio je puni trailer za 4. sezonu serije Lucifer

Skoro godinu dana nakon završetka treće sezone fantastične dramske serije Lucifer konačno je stigao i puni trailer za novu sezonu.

Trailer otkriva pristojnu količinu akcije i dolazi sa zlokobnim upozorenjem: “Kada vrag pronađe svoju pravu ljubav, zlo će biti pušteno.” O kakvom zlu je riječ? I da li je Eve doista njegova prva ljubav? Ili je to Chloe?

Lucifer je serija bazirana na liku iz stripa The Sandman čiji su tvorci Neil Gaiman, Sam Kieth i Mike Dringenberg, i na spinoff strip serijalu Lucifer autora Mikea Careyja, oboje u izdanju Vertiga, DC Comicsa. Radnja prati Lucifera Morningstara, koji nakon što izgubi motivaciju da bude gospodarom pakla seli u svijet smrtnika, točnije u Los Angeles gdje pokušava uživati u svojoj “mirovini”. No nakon opasnih događaja njegovo zanemarivanje “izvornog” posla mu počinje stvarati probleme te uz pomoć mlade policajke mora riješiti slučajeve koji bi mu mogli pomoći s njegovim problemima i dopustiti mu nastavak mirnog besmrtnog života.

U četvrtoj sezoni Lucifer se suočava s posljedicama toga što je Chloe vidjela njegovo pravo lice, a uz to mu se sprema pravi izazov. Eva, ona Eva koja je počinila prvi grijeh, se vraća, a želi li osvetu ili nešto drugo tek ćemo saznati…

Serija je na Fox-u provela tri sezone nakon čega je otkazana. Od vječnog pakla otkazivanja Lucifera je spasio Netflix, te je u lipnju 2018. uskočio u želji da udovolji brojnim fanovima koji su pod kampanjom #SaveLucifer tražili novi dom za seriju Toma Ellisa. Netflix je tako sklopio ugovor s vragom iliti produkcijskom kućom Warner Bros. Television kojim će Lucifera vratiti u život, barem za četvrtu sezonu, i to kroz deset epizoda koje stižu 08. svibnja.

U glavnoj ulozi Lucifera se nalazi već spomenuti Tom Ellis, Lauren German tumači detektivku Chloe Decker, a u ulozi Eve ćemo gledati Inbar Lavi. U ostalim ulogama su Kevin Alejandro, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Aimee Garcia i Rachael Harris.

“Reći ću da je bez sumnje ovo najjača sezona koju smo do sada napravili, i to iz mnogo razloga. Puno toga ima veze s tim gdje smo priču ostavili, i kako se na nju nadovezujemo, a ono čime se bavimo je zapravo upravo ono čime se do sada nismo bavili, jer nitko nije vjerovao da je Lucifer vrag. No sada je to opće poznata stvar među glavnim akterima.” – Tom Ellis.

Lucifer
Četvrta sezona, epizoda 4 – “All About Eve”.

Check Also

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

The Daywalker: Marvelov kratki, animirani film o Bladeu!

Marvel je lansirao kratki animirani film pod nazivom The Daywalker, najnoviji u nizu kratkih filmova …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics