Puni trailer za 3. sezonu serije Doom Patrol!

HBO Max je objavio puni trailer i poster za treću sezonu DC-jeve popularne ali isto tako i vrlo netipične superherojske serije Doom Patrol. Trailer daje do znanja da nas očekuje još luđa sezona nego inače, i daje natruhe problema s kojima će se ekipa susresti, od putovanja kroz vrijeme do pretvaranja u zombije.

DC-jevu najčudniju grupu heroja čine Cliff Steele aka Robotman (Brendan Fraser), Larry Trainor aka Negative Man (Matt Bomer i Matthew Zuk), Rita Farr aka Elasti-Woman (April Bowlby), Jane aka Crazy Jane (Diane Guerrero) i Victor Stone aka Cyborg (Joivan Wade). A tu je i moderni ludi znanstvenik aka The Chief (Timothy Dalton).

Treća sezona počinje kulminacijom sukoba Dorothy s Candlemakerom koji dovodi do razornog gubitka. Doom Patrol se nalazi na teškom raskršću i svaki član se bori suočiti se s tim tko je i tko želi biti. A stvari postaju još puno kompliciranije kad u vremeplovu stigne Madame Rouge s vrlo specifičnom misijom, samo da se uopće može sjetiti koja je to misija…

Nova sezona donosi i nova glumačka imena: Michelle Gomez (Doctor Who) kao Madame Rouge, te Sisterhood of Dada čije članove čine Micah Joe Parker, Wynn Everett, Miles Mussenden, Anita Kalathara i Gina Hiraizumi. U gostujućim ulogama očekuju nas Madalyn Horcher, Ty Tennant i Sebastian Croft.

Prve dvije sezone serije su dostupne na platformi HBO Max, a treća premijerno stiže 23. rujna i to s čak tri epizode odjednom. Nadamo se da pratite seriju jer je doista odlična!

Doom Patrol

Check Also

Resident Evil: Death Island, saga se nastavlja i stiže ovo ljeto!

Sony Pictures Home Entertainment je netom objavio prvi teaser trailer za Resident Evil: Death Island, …

Skydance je preuzeo Atlantis, a Colin Trevorrow je i dalje redatelj projekta!

Colin Trevorrow (Jurassic World) je odabrao svoj sljedeći filmski projekt, a nova avantura ga vodi …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics