Puni trailer za 3. sezonu serije Doom Patrol!

HBO Max je objavio puni trailer i poster za treću sezonu DC-jeve popularne ali isto tako i vrlo netipične superherojske serije Doom Patrol. Trailer daje do znanja da nas očekuje još luđa sezona nego inače, i daje natruhe problema s kojima će se ekipa susresti, od putovanja kroz vrijeme do pretvaranja u zombije.

DC-jevu najčudniju grupu heroja čine Cliff Steele aka Robotman (Brendan Fraser), Larry Trainor aka Negative Man (Matt Bomer i Matthew Zuk), Rita Farr aka Elasti-Woman (April Bowlby), Jane aka Crazy Jane (Diane Guerrero) i Victor Stone aka Cyborg (Joivan Wade). A tu je i moderni ludi znanstvenik aka The Chief (Timothy Dalton).

Treća sezona počinje kulminacijom sukoba Dorothy s Candlemakerom koji dovodi do razornog gubitka. Doom Patrol se nalazi na teškom raskršću i svaki član se bori suočiti se s tim tko je i tko želi biti. A stvari postaju još puno kompliciranije kad u vremeplovu stigne Madame Rouge s vrlo specifičnom misijom, samo da se uopće može sjetiti koja je to misija…

Nova sezona donosi i nova glumačka imena: Michelle Gomez (Doctor Who) kao Madame Rouge, te Sisterhood of Dada čije članove čine Micah Joe Parker, Wynn Everett, Miles Mussenden, Anita Kalathara i Gina Hiraizumi. U gostujućim ulogama očekuju nas Madalyn Horcher, Ty Tennant i Sebastian Croft.

Prve dvije sezone serije su dostupne na platformi HBO Max, a treća premijerno stiže 23. rujna i to s čak tri epizode odjednom. Nadamo se da pratite seriju jer je doista odlična!

Doom Patrol

Check Also

For All Mankind: Apple je obnovio seriju za 5. sezonu i najavio spin-off seriju

Apple TV Plus pametno je zaključio kako treba nastaviti dalje sa svojim hit SF serijalom …

Teaseri za otkačeni, animirani web SF serijal Mothership

Uskoro nas očekuje animirana, antologijska web SF serija kratkih filmova Mothership, čiji teasere možete pronaći …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics