Altered Carbon: puni trailer za 2. sezonu Netflixove kiberpank serije!

Kažu da si sam sebi najgori neprijatelj. Za Takeshija je to doslovno tako.

Druga sezona Netflixove kiberpank serije Altered Carbon, u kojoj će ovaj puta glavnu ulogu tumačiti Anthony Mackie (The Falcon and the Winter Soldier), samo što nije stigla. Nedavno smo tek dobili prvi teaser trailer, a sada je konačno sletio i puni trailer za nadolazećih osam epizoda serije. Zanimljivo je kako se prva sezona sastojala od ukupno deset epizoda, dok je za drugu još u srpnju predprošle godine naručeno njih samo osam.

Mackie je zamjenio Joela Kinnamana koji je glavnog lika serije tumačio u prvoj sezoni. Također je došlo do izmjene i iza kamere, te se dosadašnjoj showrunnerici, scenaristici i izvršnoj producentici Laeti Kalogridis pridružila još jedna showrunnerica – Alison Schapker (Lost, Fringe, Almost Human) koja je također ujedno i izvršni producent. David Ellison, Dana Goldberg i Marcy Ross produciraju seriju za Skydance Television, a James Middleton (Terminator 3: Rise of the Machines, Terminator: The Sarah Connor Chronicles) je također jedan od izvršnih producenta.

U novim ulogama osim već spomenutog glavnog lika ćemo gledati i Lelu Loren (Power) kao Danicu Harlan, Simone Missick (Luke Cage) kao Trepp; Dinu Shihabi (Tom Clancy’s Jack Ryan) kao Dig 301, Torbena Liebrechta (Operation Finale) kao pukovnika Ivana Carreru i Jamesa Saitoa (The Terror) kao Tanasedu Hidekija. Od starih poznatih likova, ponovo ćemo gledati Renée Elise Goldsberry (One Life to Live) kao Quellcrist Falconer, Chrisa Connera (American Crime Story) kao Edgara Poea, ali i Willa Yuna Leeja kao originalnog Takeshija Kovacsa (što ukazujue da će serija nastaviti pratiti radnju trilogije Richarda K. Morgana, odnosno drugi roman: Broken Angels – čiji naslov nosi i zadnja epizoda druge sezone). Upravo danas je Vorto Palabra prigodno najavio skorašnji izlazak Slomljenih anđela u prijevodu Nevena Dužaneca.

Druga sezona se nastavlja 30 godina nakon događaja prve. Progonjen svojom prošlošću, Takeshi sada istražuje novi brutalni zločin koji je na njegovo iznenađenje isprepleten s njegovom potragom za Quell. Uz pomoć Poea, Kovacs mora pronaći nove saveznike da bi nadmudrio svoje neprijatelje i saznao istinu: Tko je Quellcrist Falconer?

Altered Carbon s osam epizoda druge sezone na Netflix stiže 27. velječe.

Altered Carbon

Altered Carbon

Check Also

Deadpool 3: sve što je poznato o filmu u kojem nas očekuje povratak Wolverinea!

Ryan Reynolds, zvijezda otkačene superherojske franšize, šokirao je objavom da će se u Deadpoolu 3 …

The Last of Us: prvi trailer za HBO-ovu adaptaciju!

HBO je konačno objavio prvi trailer za adaptaciju jedne od najboljih i najprodavanijih videoigara The …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics