Puni trailer i poster za Netflixovu nadnaravnu seriju The Irregulars

Netflix je objavio puni trailer i prvi poster za seriju The Irregulars, smještenu u svijet Sherlocka Holmesa ali s ozbiljnom dozom nadnaravnog. Tvorac serije, scenarist i izvršni producent je Tom Bidwell (Watership Down, My Mad Fat Diary). Ostali izvršni producenti su Jude Liknaitzky (My Mad Fat Diary, Doctor Foster) i Greg Brenman (Peaky Blinders, The Honourable Woman). Redatelji su Johnny Allan (Endeavour), Joss Agnew (The Split, Poldark) i Weronika Tofilska (Last Train).

Ovo je drugi službeni trailer za The Irregulars nakon prvog objavljenog u veljači koji je zapravo bio teaser trailer. Ovaj puni trailer je popratio i prvi poster koji u potpunosti naglašava paranormalno, postavljajući mladi tim iznad naopakog svijeta ispunjenog čudnim likovima. Vrijeme je da upoznate The Irregulars: Beu, Jessie, Billyja, Spikea i Lea.

The Baker Street Irregulars su skupina ulične djece koju bi slavni detektiv ponekad upotrijebio u svojim slučajevima kako bi dobio informacije kojima obično ne bi mogao pristupiti. U Netflixovoj adaptaciji, tvorac serije je iznova zamislio mladu bandu iz knjiga i pretvorio ih u nešto stariju skupinu tinejdžera koji jedini mogu zaustaviti nadolazeću mračnu prijetnju – i za to im nije potreban Holmes. “Naša se priča fokusira na The Irregulars, samu bandu. To je njihova priča, njihova avantura” – izjavio je Bidwell za EW. “Sherlock Holmes je u priči, to je njegov svijet, ali on nije u fokusu. On igra veliku ulogu u tome, nemojte me krivo shvatiti, ali riječ je o djeci i njihovim putovanjima.”

Glavne uloge tumače Thaddea Graham (Letter For The King, Us) kao Bea, Darci Shaw (Judy, The Bay) kao Jessie, Jojo Macari (Sex Education, Hard Sun) kao Billy, Mckell David (Snatch, Damilola Our Loved Boy) kao Spike, Harrison Osterfield (Catch 22) kao Leopold, Henry Lloyd-Hughes (Killing Eve, The Inbetweeners) kao Sherlock Holmes, Royce Pierreson (Judy, The Witcher) kao John Watson i Clarke Peters (His Dark Materials, The Wire) kao The Linen Man.

The Irregulars na Netflix stiže 26. ožujka. Već se naveliko priča o tome da je Netflix obnovio seriju za drugu sezonu, ali službene potvrde još nema.

The Irregulars

Check Also

The Lord of the Rings: prva sezona Amazonove serije će koštati skoro 500 milijuna dolara!

Iznimno očekivana prikvel serija The Lord of the Rings (Gospodar prstenova) će koštati daleko više …

Resident Evil: Infinite Darkness, Leon i Claire se udružuju da spase predsjednika!

Netflix je konačno objavio teaser trailer za Resident Evil: Infinite Darkness, originalnu horor animiranu seriju …

Web Statistics