Prvi trailer za “X-Men: Apocalypse” otkriva početak kraja

 

11122015_X-Men_Apocalypse_post

20th Century Fox je objavio prvi trailer za deveti po redu film iz Marvelovog mutantskog svemira X-Men: Apocalypse, koji je ujedno i nastavak filma X-Men: Dani buduće prošlosti.

Glavni negativac filma je pogađate Apocalypse, a tumači ga Oscar Isaac, kojeg smo imali priliku nakratko upoznati na odjavnoj špici filma X-Men: Dani buduće prošlosti. Apocalypse se prvi put pojavio u stripovskom serijalu X-Factor kao vođa skupine mutanata pod imenom Alliance of Evil i u kasnijim je epizodama predstavljen kao najmoćniji mutant.

Nakon tisućljetnog sna budi se i formira tim snažnih mutanata, uključujući i Magneta kojeg tumači Michael Fassbender. Oni žele ‘pročistiti’ čovječanstvo i stvoriti novi svjetski poredak, u kojem će vladati Apocalypse. Budućnost planete u rukama je Raven (Jennifer Lawrence) i Profesora X (James McAvoy). Oni predvode mlade X-Mene kako bi zaustavili protivnike i spasili čovječanstvo od propasti.

Redatelj film je Bryan Singer, a scenarij potpisuju Michael Dougherty i Dan Harris. Ostale uloge tumače Nicholas Hoult, Rose Byrne, Tye Sheridan, Sophie Turner, Olivia Munn, Lucas Till, Evan Peters, Kodi Smit-McPhee, Alexandra Shipp, Josh Helman, Lana Condor i Ben Hardy. X-Men: Apocalypse u kina stiže 27. svibnja 2016. godine.
 

Only the strong will survive. #XMen #Apocalypse

Posted by X-Men Movies on Friday, December 11, 2015

 
11122015_X-Men_Apocalypse_poster

Check Also

Nova sezona animirane hit serije Rick i Morty od 21. lipnja ekskluzivno na HBO GO-u

Otkačena animirana serija Rick i Morty (Rick and Morty) se vraća s petom sezonom koja …

Star Trek: Prodigy, upoznajte glumačku ekipu i njihove likove!

Animirana serija Star Trek: Prodigy je najavljena još u travnju 2019. godine, dok je u …

Web Statistics