Prvi trailer za ultra nasilni SF triler Possessor!

Nakon što je od Brandona Cronenberga (Antiviral) pribavio prava za dugo očekivani znanstvenofantastični triler, NEON je objavio prvu najavu za Possessor koji upozorava da nijedno tijelo nije sigurno. Film je režirao i napisao Brandon Cronenberg, sin hvaljenog Davida Cronenberga (The Fly).

Cronenbergov debitantski dugometražni sf horor film Antiviral je premijerno prikazan na filmskom festivalu u Cannesu i osvojio je niz nagrada, uključujući i onu za najbolji kanadski film za prvi dugometražni film na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, kao i onu za najboljeg novog redatelja na Sitges filmskom festivalu.

Radnja filma Possessor prati agenticu Tasyu Vos koja radi za tajnu organizaciju koja pak koristi naprednu tehnologiju implantanata da bi “preuzela” tuđa tijela – što ih u konačnici dovodi da rade atentate na visokoprofilirane mete, za klijente s dubokim džepovima. Kako Vos tone sve dublje u svoj posljednji zadatak postat će zarobljena u umu koji prijeti njezinom uništenju…

Glavne uloge tumače Andrea Riseborough (Mandy), Christopher Abbott (Catch-22), Tuppence Middleton (The Imitation Game), Sean Bean (The Lord of the Rings), Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight), Rossif Sutherland (The Expanse) i Raoul Bhaneja (Miss Sloane).

“Kada sam započeo s pisanjem ovog filma događalo se ono sa Snowdenom i svi su bili itekako svjesni u kojoj mjeri vlade promatraju ljude i špijuniraju građane”, izjavio je Cronenberg. “Possessor je poput krajnje invazije na privatnost – to je netko u vašem životu tko zapravo nije osoba u vašem životu.”

Film je svoju premijeru doživio ove godine na Sundance filmskom festivalu, gdje je kritički jako dobro primljen i opisan kao “nestvarni grozničavi san” i “nelagodno dobar za podvlačenje pod vašu kožu.”

Possessor za sada ima ocjenu od kritičara koja iznosi čak 93% na stranici Rotten Tomatoes.

“Okupan krvlju i neumoljivo agresivan, Cronenbergov Possessor nije poput ničega što ste do sada vidjeli. To je jedinstveno ostvarenje – jedno tako “grozno”, kako i jedinstveno te brutalno da će neke ostaviti zadivljenima, a neke će zgaditi. To je film o gašenju čovječanstva i prihvaćanju divljaštva. Filozofija Possessora je filozofija pokolja. Kidanja veza sa stvarima koje vas čine ljudskima i vraćanje predatoru iznutra.” – Slashfilm.

Neon će plasirati film kasnije ove godine.

Possessor

Check Also

Novi teaser za Appleovu 2. sezonu serije Severance!

Objavljen je friški teaser za drugu sezonu jedne od najboljih Appleovih žanrovskih serija – Severance. …

Prvi trailer za seriju Time Bandits, remake kultnog filma Terryja Gilliama

Apple TV Plus konačno je objavio prvi trailer i poster za seriju Time Bandits, remake …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics