Prvi trailer za Syfy-jevu seriju Vagrant Queen

Nova Syfy-jeva serija Vagrant Queen stiže 27. ožujka. Riječ je o adaptaciji popularnog strip serijala Vault Comicsa, kojeg je napisala Magdalene Visaggio (Kim & Kim, Eternity Girl, Transformers vs. Visionaries) i ilustrirao Jason Smith. Seriju od 10 epizoda producirao je Blue Ice Pictures (Spinning Out, Leprechaun Returns), Vault Comics i Dynamic Television (Creepshow, Van Helsing), a zanimljivo je kako je na njoj radio kompletno ženski tim redateljica i scenaristica. Tvorac, showrunnerica i glavna izvršna producentica serije je Jem Garrard (You Me Her). Ostali izvršni producenti su Lance Samuels i Daniel Iron, te F.J. DeSanto i Damian Wassel za Vault Comics. Serija se opisuje kao zabavna, ali i nasilna svemirska opera. Vagrant Queen je snimana u Cape Townu u Južnoafričkoj Republici.

Radnja prati Elidu, koja je prošla put od princeze do izopćenika dok se bavi skupljanjem ostataka u zabačenim kutevima galaksije, uvijek jedan korak ispred vlasti koja želi ugasiti njezinu lozu. Kada se pojavljuje Isaac, njezin stari prijatelj iz djetinjstva, koji tvrdi da je njena majka Xevelyn još živa i da je moraju spasiti. Elida je prisiljena vratiti se u svoje slomljeno kraljevstvo u nadi da će spasiti svoju majku, prije nego što ju otkrije stari suparnik zapovjednik Lazaro, čija je zadaća onemogućiti i posljednju nadu povratka Elidine loze na tron.

Glavne uloge tumače Adriyan Rae (Light as a Feather, Atlanta) kao Elida, Tim Rozon (Wynonna Earp, Schitt’s Creek) kao Isaac, Alex McGregor (Blood Drive) kao Amae i Paul du Toit (Maze Runner) kao Lazaro.

Vagrant Queen

Check Also

Deadpool 3: sve što je poznato o filmu u kojem nas očekuje povratak Wolverinea!

Ryan Reynolds, zvijezda otkačene superherojske franšize, šokirao je objavom da će se u Deadpoolu 3 …

The Last of Us: prvi trailer za HBO-ovu adaptaciju!

HBO je konačno objavio prvi trailer za adaptaciju jedne od najboljih i najprodavanijih videoigara The …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics