Pridružite se elitnom timu pobunjeničkih pilota u traileru za Star Wars: Resistance

Disney Channel, streaming servis kojega nam Veliki miš priprema za ovu jesen, upravo je objavio prvi trailer za Star Wars: Resistance. Ovaj nadolazeći animirani serijal, koji dolazi iz radionice Davea Filonija (Star Wars: The Clone Wars; Star Wars: Rebels), vodi nas još jednom u daleku, daleku galaksiju, ali na nešto drugačiji način od kojeg smo se navikli. Naime, „Star Wars: Resistance“, rađen je u tehnici cellshadinga, i sudeći prema viđenom u traileru, ta je tehnika najsličnija anime. Ovakva neobična tehnika za neke bi mogla biti problem, no ako bude dobro izvedeno, i popraćeno zanimljivom pričom i likovima, ovo bi mogao biti početak uzbudljivog i novog smjera za Star Wars franšizu.

A da bi se to moglo ostvariti možemo vidjeti iz samog opisa serija, te vremenskog perioda u koji je smješten. Naime, „Resistance“ je prvi serijal smješten u period blizak novoj filmskoj trilogiji. Radnja je smještena nešto prije događaja filma „The Force Awakens“ i prati mladoga pilota Kazudu Xiono (Christopher Sean) koji je upravo regrutiran od strane Pobunjenika za tajnu misiju koja uključuje infiltraciju unutar Prvog reda. Serijal bi se trebao fokusirati upravo na Kazudu i elitni tim pilota, i pratiti njihove misije u stilu kultnog Rogue Squadrona iz starog EU. U tome će im pomagati sad već poznati veterani poput ponajboljeg pilota u organizaciji Poea Damerona (Oscar Isaacs), kao i simpatičnog BB-8, dok će neprežaljenu Carrie Fisher kao Generalicu Leiu Organu zamjeniti Rachel Butera. Ostatak postave uključuje Suzie McGrath, Scott Lawrence, Josha Brenera, Donalda Faisona, Myrnu Velasco, Jima Rasha, i Bobbya Moynihana.

Sam trailer prikazuje samo scene iz pilot epizode i obiluje akcijom, humorom, i nekim zaista fantastičnim i šarolikim lokacijama i vanzemaljcima. U ovom trenu dostupan je i sinopsis prve epizode „The Recruit“, u kojoj Kaz, kao novoregrutirani član Pobunjenika, infiltrira masivnu crpnu stanicu za letjelice na vodenom planetu u Outer Rimu. Nastupajući kao mehaničar, Kaz surađuje s Yaegerom, starim prijateljem Poa, i pilotom veteranom, te uz pomoć BB-8, sudjeluje u opasnim zračnim utrkama, dok pokušava otkritit namjere Prvog reda.

Više o Kazudinoj misiji, njegovim saveznicima i prijateljima, kao i planovima zloglasnog Prvog reda, saznati ćemo 07. listopada, kada nas očekuje premijera serije „Resistance“.

Star Wars: Resistance

Check Also

Loki: novi teaser za 2. sezonu otkriva da vrijeme ističe!

Trailer za drugu sezonu Disneyjeve serije Loki dobili smo u srpnju, a sada kada nas …

Prvi pogled na film The Toxic Avenger

Prvi pogled na netipični superherojski film The Toxic Avenger u režiji Macona Blaira (I Don’t …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics