Prvi trailer za “Star Wars: Battlefront” stavlja nas na prve crte galaktičkih ratova

 

Svima je jasno da smo ponovno ušli u Star Wars eru, u vrijeme kada ćemo opet na godišnjoj bazi dobivati barem jedan film i šaku igara. I to je definitivno dobra stvar.

Trenutno najveća najavljena igra je “Star Wars: Battlefront” iz poznatog i dobro prihvaćenog Battlefront serijala koji je izlazio prije deset godina. Fanovi su dugo vremena čekali, ali uskoro, baš malo prije izlaska sedmog filma, EA će na tržište lansirati treću igru tog serijala koja zapravo uz naziv nema redni broj, za razliku od svojih prethodnika. Je li riječ o rebootu zapravo nije poznato, ali zapravo nije ni bitno. Srž je i dalje tu, a to je učestovanje u veličanstvenim ratovima iz Star Wars serijala.

Igra će se moći igrati iz prve ili treće perspektive, ovisno o želji igrača, a isto tako će igrač imati opciju boriti se u ime Carstva ili Pobune. Neke od bojišnica koje ćemo posjetiti u toj igri uključuju Hoth, Endor, Tatooine i Sullus, a nema sumnje da će ih biti još – pješčani planet Jakku već je najavljen kao DLC koji će izaći pola mjeseca nakon standardne igre.

Borbe počinju 17. studenog ove godine, a za rat se pripremite trailerom koji istovremeno izlučuje nostalgiju i poveće doze adrenalina.

Check Also

Stigao je prvi trailer za igru Harry Potter: Hogwarts Mystery

Studio za mobilne igre Jam City i Warner Bros. Interactive Entertainment su danas objavili prvi …

Sutra izlazi „Viktor“, steampunk video igra hrvatskog studija „Studio Spektar“

  Da ste prije deset godina rekli da će najbolja video igra današnjice izaći iz …

Web Statistics