Prvi trailer za Spider-Man: No Way Home!

Četiri godine nakon što je obukao legendarni crveni kostim, Tom Holland će krajem ove godine po treći put utjeloviti čovjeka-pauka u filmu Spider-Man: No Way Home odnosno u prijevodu Spider-Man: Put bez povratka. Sony je danas (nakon što je trailer noćas procurio na net) objavio i službeni prvi trailer za film, a sudeći prema većini reakcija dugo čekanje se isplatilo, iako se postavljaju i neka škakljiva pitanja. No treba uzeti u obzir da je ovo ipak samo trailer i da će tek konačni proizvod otkriti njegovu pravu vrijednost.

Podsjetimo, Spider-Man: Put bez povratka nastavak je priče koja je započeta ‘Povratkom kući’ 2017. godine s Tomom Hollandom u glavnoj ulozi, a nastavljena 2019. godine s ‘Daleko od kuće’ koji je sa zaradom većom od milijardu dolara postao ne samo nauspješniji Spider-Man film, već i najuspješniji film u Sonyjevoj povijesti.

Pred najnovijim Spider-Manom ljestvica je koja je postavljenja iznimno visoko, no već i trailer daje do znanja da Sony ‘puca iz svih oružja’. Osim Hollanda, u trećem se filmu vraća i Zendaya, kao i Jacob Batalon te Marisa Tomei. Tu je i Benedict Cumberbatch koji će odigrati jednu od ključnih uloga kao Doctor Strange, dok se u posljednjim trenucima trailera pojavljuje i… Doctor Octopus (Alfred Molina). I da, čuli smo i prepoznatljivi smijeh Green Goblina (Willem Dafoe).

Trailer otkriva posljedice Mysteriove objave. Sad svi znaju da je Peter Parker Spider-Man, i još k tome misle kako je Parker zlikovac radni njegovih akcija naspram Mysteria. Tražeći izlaz iz te više nego neugodne situacije, kako bi zaštitio svoje prijatelje i obitelj, Peter traži pomoć Doctora Strangea (Benedict Cumberbatch). No, u pravom Parkerovom stilu, Peter će naravno zasmetati Strangeu prilikom izvođenja čarolije koja bi omogućila da svijet zaboravi da je Parker Spider-Man i stvari će krenuti skroz ukrivo…

Film u kina stiže 17. prosinca. Redatelj je Jon Watts prema scenariju kojeg potpisuju Chris McKenna i Erik Sommers.

Spider-Man: No Way Home

Check Also

Shadow and Bone: teaser za 2. sezonu Netflixove fantasy serije!

U sklopu globalnog fanovskog eventa Tudum Netflix je između ostalog objavio teaser za drugu sezonu …

Cloverfield: Paramount razvija novi fim, poznat je i redatelj!

Očito više nema smisla komentirati da li nam to treba ili ne, jer ionako se …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics