Prvi trailer za Sonyjev film Madame Web

Sony Pictures je objavio prvi službeni trailer za film Madame Web. Riječ je o Sonyjevom spin-offu Spider-Mana koji je realiziran u suradnji s Marvel Studiosom. Još od kada je film najavljen, svi uključeni su dali sve od sebe da publiku zadrže u neznanju o tome što je isplanirano za titularani lik iz stripa. No, sve se to promijenilo danas kada smo dobili prvi trailer koji je otkrio priču Cassandre Webb. Redateljica filma je S. J. Clarkson (Jessica Jones, The Defenders), dok scenarij potpisuju zajedno Clarkson i Claire Parker.

“U međuvremenu, u drugom svemiru.” Za razliku od tipičnog žanrovskog uradka, Madame Web priča samostalnu priču o podrijetlu jedne od najzagonetnijih heroina iz Marvelovog kataloga. U napetom trileru gledamo Dakotu Johnson kao Cassandru Webb, bolničarku na Manhattanu koja čini se ima sposobnost vidjeti budućnost. Prisiljena suočiti se s otkrićima o svojoj prošlosti, stvara vezu s tri mlade žene predodređene za moćnu budućnost… ako sve mogu preživjeti smrtonosnu sadašnjost.

Glavne uloge tumače Dakota Johnson kao Madame Web, Tahar Rahim kao Ezekiel Sims, Sydney Sweeney kao Julia Carpenter aka Spider-Woman, Celeste O’Connor kao još jedna Spider-Woman, Isabela Merced kao Anya Corazon/Araña, te Mike Epps, Emma Roberts i Adam Scott.

Madame Web u kina stiže 14. veljače 2024.

Check Also

Prvi pogled na HBO-ovu seriju Welcome to Derry, i novi pogled na seriju The Penguin

Max je objavio novi promo video koji najavljuje njihov nadolazeći plan za 2024./2025. godinu, a …

House of the Dragon: prvi trailer za 2. sezonu HBO-ove serije

Tijekom panela na brazilskom CCXP-u, HBO je konačno predstavio prvi teaser trailer za drugu sezonu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics