Comic-Con: prvi trailer za Shyamalanov film Glass

Universal je na San Diego Comic-Conu objavio prvi punokrvni trailer za film Glass. Riječ je o nadolazećem američkom horor-trileru, čiji je scenarist, koproducent i režiser M. Night Shyamalan. On filmom Glass povezuje svoje ranije filmove Unbreakable iz 2000. godine i Split iz 2017. godine.

Trailer predstavlja doktoricu Ellie Staple (Sarah Paulson), psihijatricu specijaliziranu za deluzije iliti za one koji vjeruju da su superheroji, pri čemu se referira na likove Davida Dunna (Bruce Willis), Kevina Wendella Crumba (James McAvoy) i Elijaha Pricea aka. gospodina Glassa (Samuel L. Jackson). Sva tri lika se nalaze u istoj psihijatrijskoj bolnici na liječenju. Jacksonov titularni lik se nalazi u središtu čitave priče, želi da ostatak društva zna da postoje takvi poput njega, a želi i upoznati Crumbovu najopasniju ličnost – the Beast, kojeg treba da za svoje zlokobne namjere…

Dok je Split malo koketirao s Unbreakable, te nam je tek dao do znanja da je dio istog svemira, Glass bi trebao tu liniju iskoristiti maksimalno. “Konačno će se žanr trilera i žanr stripa poklopiti, te će Glass biti prvi zaista prizemljeni superherojski film.” – izjavio je Shyamalan tijekom panela.

U franšizu se vraća Anya-Taylor Joy kao Casey Cooke koja je bila žrtva Crumbove opasne ličnost, također se vraća i Spencer Treat Clark kao sin Davida Dunna, kao i Charlayne Woodard kao Elijahova mama.

Glass u kina stiže 18. siječnja 2019. godine.

Glass

Check Also

Amazon je naručio spin-off serije The Boys

Vaughtov kinematografski svemir se širi! Ako vam je kao i nama Amazonova serija The Boys …

Cadaver: Netflix je objavio najavu za svoj prvi norveški film

Jedan od mnogih novih žanrovskih filmova koje Netflix prigodno servira za Noć vještica je norveški …

Web Statistics