Prvi trailer za SF triler “Radius” otkriva vrlo neobičnog smrtonosnog čovjeka

Epic Pictures je objavio prvi trailer za kanadski sf triler “Radius” koji je svoju premijeru imao na Fantasia Film Festivalu, a potom i na Fantastic Festu. Koncept za film je vrlo zanimljiv, s originalnom premisom, ali vodite računa da je riječ o manjem, nezavisnom filmu pa nemojte očekivati čuda.

Nakon prometne nesreće Liam se budi bez sjećanja tko je. Kako se probija do grada da bi dobio pomoć pronalazi samo mrtva tijela, i to sva s čudnim, blijedim očima. Njegova prva pretpostavka je da se u zraku nalazi neki virus, samo da bi u konačnici otkrio zastrašujuću istinu, svako tko mu se približi u radiusu od 15 metara odmah umire. No tada će naići na Jane koja čini se s njim dijeli tu bizarnu pojavu. Niti Liam ni Jane neće biti spremni na užasnu istinu koja se krije iza njihove povezanosti.

Film su zajedno napisali i režirali Caroline Labrèche i Steeve Léonard. Glavne uloge tumače Diego Klattenhoff (The Blacklist, Homeland), Charlotte Sullivan (Rookie Blue, Chicago Fire), Brett Donahue, Bradley Sawatzky, Nazariy Demkowicz i Terry Ray.

Radius u ograničenu kino distribuciju i na digitalne video servise stiže već 10. studenog.

Radius

Check Also

Netflix je naručio 4. sezonu serije Love, Death + Robots!

Netflix je dao zeleno svjetlo za četvrtu sezonu animirane antologijske serije Love Death + Robots. …

House of the Dragon: nove fotografije i teaser iz nadolazeće serije!

S obzirom da nas od premijere HBO-ove fantasy serije House of the Dragon (Zmajeva kuća) …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics