Prvi trailer za SF triler “Radius” otkriva vrlo neobičnog smrtonosnog čovjeka

Epic Pictures je objavio prvi trailer za kanadski sf triler “Radius” koji je svoju premijeru imao na Fantasia Film Festivalu, a potom i na Fantastic Festu. Koncept za film je vrlo zanimljiv, s originalnom premisom, ali vodite računa da je riječ o manjem, nezavisnom filmu pa nemojte očekivati čuda.

Nakon prometne nesreće Liam se budi bez sjećanja tko je. Kako se probija do grada da bi dobio pomoć pronalazi samo mrtva tijela, i to sva s čudnim, blijedim očima. Njegova prva pretpostavka je da se u zraku nalazi neki virus, samo da bi u konačnici otkrio zastrašujuću istinu, svako tko mu se približi u radiusu od 15 metara odmah umire. No tada će naići na Jane koja čini se s njim dijeli tu bizarnu pojavu. Niti Liam ni Jane neće biti spremni na užasnu istinu koja se krije iza njihove povezanosti.

Film su zajedno napisali i režirali Caroline Labrèche i Steeve Léonard. Glavne uloge tumače Diego Klattenhoff (The Blacklist, Homeland), Charlotte Sullivan (Rookie Blue, Chicago Fire), Brett Donahue, Bradley Sawatzky, Nazariy Demkowicz i Terry Ray.

Radius u ograničenu kino distribuciju i na digitalne video servise stiže već 10. studenog.

Radius

Check Also

Amazon razvija Fallout seriju s tvorcima Westworlda!

Fallout će kao posljednja u nizu popularnih franšiza video igara doživjeti prelazak na male ekrane! …

Star Trek: Lower Decks ima datum premijere i prvi poster!

Prva Star Trek animirana serija nakon Star Trek: The Animated Series (TAS) je konačno pred …

Web Statistics