Prvi trailer za SF triler Last Sentinel

Vertical Entertainment je objavio prvi trailer i poster za SF triler Last Sentinel. Film je režirao estonski filmaš Tanel Toom (Truth and Justice, The Confession), prema scenariju kojeg potpisuje Malachi Smyth. Last Sentinel je zajednička produkcija Velike Britanije, Estonije i Njemačke, odnosno kuća Sentinel Entertainment, Allfilm i Kick Films u suradnji s CrossDay Productions, Stigma Films, Tallifornia i Ichiban Films.

Radnja je smještena u 2063., gdje su neobuzdane klimatske promjene uzrokovale katastrofalan porast temperatura i razine mora. Ostala su samo dva velika kontinenta, milijarde umiru tijekom masovne migracije u te povišene zemlje. Okruženi beskrajnim oceanom tisućama milja od kuće, mali odred vojnika stoji kao posljednji bastion, braneći svoju domovinu od invazije neprijatelja kojeg nikad nisu vidjeli, prateći znakove napada i spremni da se žrtvuju za cilj. Njihova dužnost završila je prije 3 mjeseca bez ikakvog pomaka na vidiku. Sami i u neizvjesnosti kakva ih sudbina čeka, napetost među posadom eskalira kada misteriozni brod doluta u njihov domet – da li je to pomoć koju su čekali ili nešto mnogo zlokobnije?

Glavne uloge tumače Kate Bosworth (Superman Returns), Lucien Laviscount (Emily in Paris), Thomas Kretschmann (Infinity Pool) i Martin McCann (The Informer).

“Oduševljeni smo što će publika konačno moći doživjeti svijet Last Sentinela. Svijet strašnih oluja, straha i nepovjerenja, ljubavi i duboke boli te nadmoćne nade u bolju budućnost.” – izjavio je jedan od producenata filma Ben Pullen.

Last Sentinel u kina stiže 24. ožujka.

Last Sentinel

Check Also

The Witcher: Netflix je dao zeleno svjetlo za 5. sezonu

Ne znamo koliko vam je to uzbudljiva vijest, s obzirom da već od četvrte sezone …

The Wheel of Time: Veliki lov počinje u rujnu, a do tada pogledajte prve fotke iz 2. sezone

Još od prošlogodišnjeg San Diego Comic-Cona znamo da je fantasy serija The Wheel of Time …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics