Comic-Con: prvi trailer za SF seriju Origin

YouTube Premium je na San Diego Comic-Con objavio prvi teaser trailer za njihovu nadolazeću SF seriju Origin. Tvorac i scenarist serije je Mika Watkins. Left Bank Pictures producira (riječ je o studiju koji stoji iza jako dobre Amazonove antologijske serije Electric Dreams) zajedno sa Sony Pictures Televisionom i Midnight Radiom. Režiser i izvršni producent je Paul W.S. Anderson.

Trailer otkriva da se Anderson ne libi oslanjati na poznate koncepte. Dizajn seta podsjeća na onaj iz Aliena, struktura serije skoro pa vrišti Lost, a horor je gotovo čisto prizivanje Event Horizona s mrvicom Aliena za dobru mjeru. Nije da bi tako nešto smetalo, dapače (minus doživljaji s Event Horizona), ali nekako sumnjamo da to Anderson zna izvući, no nije njegov scenarij, pa bi moglo i ugodno iznenaditi.

“Sa serijom Origin sam prvi puta bio u dubokom svemiru nakon što sam napravio Event Horizon, i zapravo se nisam kanio vraćati u doboki svemir jer sam s tim filmom bio vrlo zadovoljan. Tada sam pročitao Watkinsin scenarij i ona me inspirirala na povratak u svemir.” – izjavio je Anderson.

Smještena u budućnost serija predstavlja tehnološki naprednu ljudsku vrstu koja ima priliku započeti ponovo novi život na novom planetu. No za nekolicinu nesretnika putovanje prema novom domu neće ići po planu. Ostavljeni nasukani u svemiru, svjetlosnim godinama udaljeni kako od starog tako i od novog doma kojeg su planirali kolonizirati…

Glavne uloge tumače Tom Felton (Harry Potter) , Natalia Tena (Harry Potter, Game of Thrones), Sen Mitsuji, Nora Arnezeder, Fraser James, Philipp Christopher, Nina Wadia, Madalyn Horcher, Siobahn Cullen, Adelayo Adedayo i Wil Coban.

Origin se sastoji od deset epizoda prve sezone, a na YouTube Premium pretplatnički servis stiže ovu jesen.

“Svaki novi početak ima posljedice.”

Origin

Check Also

Deadpool 3: sve što je poznato o filmu u kojem nas očekuje povratak Wolverinea!

Ryan Reynolds, zvijezda otkačene superherojske franšize, šokirao je objavom da će se u Deadpoolu 3 …

The Last of Us: prvi trailer za HBO-ovu adaptaciju!

HBO je konačno objavio prvi trailer za adaptaciju jedne od najboljih i najprodavanijih videoigara The …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics