Prvi trailer za SF seriju Don’t Look Deeper

Quibi ovaj tjedan stiže na Comic-Con@Home kako bi pokazao nadolazeći projekt Don’t Look Deeper. Riječ je o SF seriji za koju je upravo stigao prvi trailer. Redateljica i jedna od izvršnih producenata je Catherine Hardwicke (Twilight), a Jeffrey Lieber (Lost) je ko-kreator, showrunner, scenarist i također izvršni producent. Serija je koprodukcija između New Form i 30 Ninjas za Quibi platformu. Kathleen Grace i Laura Schwartz su izvršni producenti za New Form, dok su Jed Weintrob i Julina Tatlock izvršni producenti za 30 Ninjas.

Radnja je smještena u Merced, Kaliforniju, i odvija se oko srednjoškolke koja se ne može riješiti osjećaja da nešto u vezi s njom jednostavno nije u redu… ona nije čovjek… nije jedna od nas. Otkriće onoga što stvarno jest, odakle dolazi i tko ju je počeo tražiti, pokreće niz događaja koji njezin život nenadano dovode u opasnost.

Za one koji se pitaju zašto je ova priča u Quibi formatu, a ne tradicionalnom, Hardwicke je istaknula da je scenarij od početka napisan u poglavljima. “Nismo imali staru/klasičnu vrstu scenarija za koji smo morali vaditi “škare” i rezati ga na dijelove. Imali smo nešto što je zamišljeno na taj način, što mislim da je relevantno za formu.” Don’t Look Deeper se dobrano poigrava s memorijom, pa je stoga završio s nelinearnom strukturom priče. “Sjećanja se brišu i vraćaju natrag.”

Glavne uloge tumače Helena Howard, Don Cheadle, Emily Mortimer, Ema Horvath, Jan Luis Castellanos, Belissa Escobedo, Kaiwi Lyman, Harvey Zielinski, Harvey Guillen, Brandon Win, Kayleigh Gilbert i Dana Gourrier.

Prva tri poglavlja serije Don’t Look Deeper na Quibi stižu već 27. srpnja.

Don’t Look Deeper

Don’t Look Deeper

Check Also

Prvi isječak iz distopijskog filma Night Raiders

Prvi isječak iz nezavisnog distopijskog trilera Night Raiders koji je svoju premijeru upravo doživio na …

Najava za dox Expedition: Back to the Future

Doc Brown je u potrazi za DeLoreanima. Ne, niste krivo pročitali. Iako nećemo dobiti priliku …

Web Statistics