Prvi trailer za SF seriju Don’t Look Deeper

Quibi ovaj tjedan stiže na Comic-Con@Home kako bi pokazao nadolazeći projekt Don’t Look Deeper. Riječ je o SF seriji za koju je upravo stigao prvi trailer. Redateljica i jedna od izvršnih producenata je Catherine Hardwicke (Twilight), a Jeffrey Lieber (Lost) je ko-kreator, showrunner, scenarist i također izvršni producent. Serija je koprodukcija između New Form i 30 Ninjas za Quibi platformu. Kathleen Grace i Laura Schwartz su izvršni producenti za New Form, dok su Jed Weintrob i Julina Tatlock izvršni producenti za 30 Ninjas.

Radnja je smještena u Merced, Kaliforniju, i odvija se oko srednjoškolke koja se ne može riješiti osjećaja da nešto u vezi s njom jednostavno nije u redu… ona nije čovjek… nije jedna od nas. Otkriće onoga što stvarno jest, odakle dolazi i tko ju je počeo tražiti, pokreće niz događaja koji njezin život nenadano dovode u opasnost.

Za one koji se pitaju zašto je ova priča u Quibi formatu, a ne tradicionalnom, Hardwicke je istaknula da je scenarij od početka napisan u poglavljima. “Nismo imali staru/klasičnu vrstu scenarija za koji smo morali vaditi “škare” i rezati ga na dijelove. Imali smo nešto što je zamišljeno na taj način, što mislim da je relevantno za formu.” Don’t Look Deeper se dobrano poigrava s memorijom, pa je stoga završio s nelinearnom strukturom priče. “Sjećanja se brišu i vraćaju natrag.”

Glavne uloge tumače Helena Howard, Don Cheadle, Emily Mortimer, Ema Horvath, Jan Luis Castellanos, Belissa Escobedo, Kaiwi Lyman, Harvey Zielinski, Harvey Guillen, Brandon Win, Kayleigh Gilbert i Dana Gourrier.

Prva tri poglavlja serije Don’t Look Deeper na Quibi stižu već 27. srpnja.

Don’t Look Deeper

Don’t Look Deeper

Check Also

Disney je i službeno dao zeleno svjetlo za seriju Willow!

Službeno je, Disney+ je dao zeleno svjetlo za seriju Willow koja će biti nastavak filmske …

Trideset novčića: novi teaser za HBO-ovu horor seriju!

Trideset novčića (30 Monedas) je španjolska horor serija koja uskoro stiže na HBO, a svoju …

Web Statistics