Prvi trailer za SF film Needle in a Timestack!

Lionsgate je konačno objavio prvi trailer za SF film Needle in a Timestack, nakon što smo u kolovozu dobili prvi pogled kroz nekoliko fotografija. Riječ je o adaptaciji istoimene priče Roberta Silverberga koja je bila nominirana za nagradu Locus 1984. godine. Redatelj, scenarist i izvršni producent filma je John Ridley (12 Years a Slave, American Crime).

Ako je ljubav u formi kruga, koje biste granice prešli da bi bili sa svojom srodnom dušom? U ovoj uzbudljivoj ljubavnoj priči smještenoj u bliskoj budućnosti Nick i Janine žive u bračnom blaženstvu, sve dok Janinin bivši suprug ne ‘iskrivi’ vrijeme pokušavajući ih rastaviti uz pomoć nekadašnje Nickove djevojka s fakulteta. Kako Nickova sjećanja i stvarnost nestaju, mora odlučiti što je spreman žrtvovati kako bi zadržao – ili pustio – sve što voli. Može li ljubav izdržati u budućnosti u kojoj je vrijeme fluidno, i gdje je život možda samo iluzija?

Zanimljivo je da je film u razvoju bio vrlo dugo. Najavljen je 2017. godine, još u vrijeme kada je Ridley radio na tajnoj Marvelovoj seriji koja nikad nije ugledala svjetlo dana.

Glavne uloge tumače Leslie Odom Jr (Hamilton), Cynthia Erivo (Bad Times at the El Royale), Orlando Bloom (Pirates of the Caribbean), Freida Pinto (Slumdog Millionaire), Jadyn Wong (Scorpion), Laysla De Oliveira (Locke & Key), Hiro Kanagawa (Altered Carbon) i James Kirk (Somewhere Between).

Needle in a Timestack u kina i na digitalne platforme stiže 19. listopada. Kako vam se čini?

Check Also

Službeno je, potvrđen je drugi filmski nastavak Dine!

Nako što je nova Dina u relativno kratko vremena uprihodovala na svjetskim blagajnama preko 220 …

Ahsoka: Hayden Christensen se vraća svojoj kultnoj ulozi kao Anakin Skywalker!

Da ćemo gledati Haydena Christensena kao Anakina Skywalkera u seriji Star Wars: Obi-Wan Kenobi to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics