Prvi trailer za SF film Needle in a Timestack!

Lionsgate je konačno objavio prvi trailer za SF film Needle in a Timestack, nakon što smo u kolovozu dobili prvi pogled kroz nekoliko fotografija. Riječ je o adaptaciji istoimene priče Roberta Silverberga koja je bila nominirana za nagradu Locus 1984. godine. Redatelj, scenarist i izvršni producent filma je John Ridley (12 Years a Slave, American Crime).

Ako je ljubav u formi kruga, koje biste granice prešli da bi bili sa svojom srodnom dušom? U ovoj uzbudljivoj ljubavnoj priči smještenoj u bliskoj budućnosti Nick i Janine žive u bračnom blaženstvu, sve dok Janinin bivši suprug ne ‘iskrivi’ vrijeme pokušavajući ih rastaviti uz pomoć nekadašnje Nickove djevojka s fakulteta. Kako Nickova sjećanja i stvarnost nestaju, mora odlučiti što je spreman žrtvovati kako bi zadržao – ili pustio – sve što voli. Može li ljubav izdržati u budućnosti u kojoj je vrijeme fluidno, i gdje je život možda samo iluzija?

Zanimljivo je da je film u razvoju bio vrlo dugo. Najavljen je 2017. godine, još u vrijeme kada je Ridley radio na tajnoj Marvelovoj seriji koja nikad nije ugledala svjetlo dana.

Glavne uloge tumače Leslie Odom Jr (Hamilton), Cynthia Erivo (Bad Times at the El Royale), Orlando Bloom (Pirates of the Caribbean), Freida Pinto (Slumdog Millionaire), Jadyn Wong (Scorpion), Laysla De Oliveira (Locke & Key), Hiro Kanagawa (Altered Carbon) i James Kirk (Somewhere Between).

Needle in a Timestack u kina i na digitalne platforme stiže 19. listopada. Kako vam se čini?

Check Also

Prvi pogled na Appleovu seriju Time Bandits, remake kultnog filma Terryja Gilliama

Da Apple radi na remakeu Time Banditsa to već vjerojatno znate, ali možda ste propustili …

The Witcher: prvi službeni pogled na Liama Hemswortha kao Witchera

Netflix je u travnju potvrdio da će njihova fantasy serija The Witcher završiti s petom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics