Prvi trailer za SF film Finch s Tomom Hanksom u glavnoj ulozi!

Apple je konačno otkrio prvi trailer za postapokaliptični film Finch. Zanimljivo je da je film incijalno nosio naziv Goodyear (po imenu psa koji je jedan od glavnih aktera priče), da bi zatim bio preimenovan u BIOS dok je još bio pod kućom Universal, da bi u konačnici dobio naziv Finch te prodan platformi Apple TV Plus. Film su producirali Amblin Entertainment, Reliance Entertainment, ImageMovers, Walden Media i Misher Films. Redatelj je Miguel Sapochnik (Game of Thrones, True Detective), prema scenariju kojeg potpisuju Craig Luck i Ivor Powell.

Finch je inženjer robotike, i jedan od rijetkih preživjelih u svijetu koji je desetkovan katastrofalnim solarnim događajem. Nakon što je proveo mnogo godina zatvoren u bunkeru sa svojim psom Goodyearom, Finch sastavlja robota – Jeffa, kako bi se netko brinuo o njegovom psu kad on to više neće moći. Isprva stvari neće ići glatko. Dok trojac kreće na opasno putovanje po opustošenom američkom zapadu, Finch nastoji pokazati Jeffu ​​radost i čuđenje toga što znači biti živim, iako je njihovo putovanje popločano brojnim izazovima dok pokušavaju prebroditi opasnosti novog svijeta.

Glavnu ulogu tumači Tom Hanks kao Finch, dok je glas robotu Jeffu posudio Caleb Landry-Jones. Ostatak glumače postave čine Samira Wiley, Skeet Ulrich i Laura Harrier.

Film je originalno trebao izaći u listopadu 2020. godine, zatim je prebačen na travanj ove godine, da bi na kraju datum premijere bio postavljen na 05. studenog.

Finch

Finch

Check Also

Službeno je, potvrđen je drugi filmski nastavak Dine!

Nako što je nova Dina u relativno kratko vremena uprihodovala na svjetskim blagajnama preko 220 …

Ahsoka: Hayden Christensen se vraća svojoj kultnoj ulozi kao Anakin Skywalker!

Da ćemo gledati Haydena Christensena kao Anakina Skywalkera u seriji Star Wars: Obi-Wan Kenobi to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics