Prvi trailer za SF film Curvature

Screen Media Films je kupio prava za SF film Curvature koji u američka kina stiže 23. veljače pa je bilo i vrijeme da konačno dobijemo i prvi trailer. Film je premijeru već doživio u listopadu prošle godine na Shriekfest Film Festivalu gdje je dobio nagradu za najbolji SF film, a prikazan je i na žanrovskom Sitges Film Festivalu. Riječ je o SF trileru kojem je okosnica putovanje kroz vrijeme.

Glavni lik je mlada znanstvenica Helen koja prolazi kroz iznimno teško razdoblje nakon samoubojstva njezinog muža, genijalnog fizičara i osnivača kompanije Curvature Research. Prije nego li ga je depresija pobjedila, nalazio se na korak od svog najvećeg profesionalnog dostignuća – prototipa uređaja za putovanje kroz vrijeme. Helen će u njezinom žalovanju prekinuti misteriozni telefonski poziv. Glas s druge strane žice zvuči poput njezinog i govori joj da je u opasnosti. Uskoro se Helen nalazi u bijegu tijekom kojeg otkriva tragove koje je očito ostavila sama sebi. Postaje jasno da je otputovala 36 godina nazad kroz vrijeme, ali zašto? Da bi razotkrila istinu o muževoj smrti ili da bi u prošlosti spriječila sebe da počini iznimno nasilan zločin?

Režiser filma je Diego Hallivis, a scenarij potpisuje Brian DeLeeuw (Paradise Hills). Glavne uloge tumače Lyndsy Fonseca (Kick-Ass, Nikita), Linda Hamilton (The Terminator, Terminator 2: Judgment Day), Glenn Morshower (24, Transformers), Alex Lanipekun, Zach Avery i Noah Bean.

Iznimno nam je drago vidjeti da se Linda Hamilton vratila glumi i to sa žanrovskim filmom, te ćemo svakako provjeriti koliko ju je ovaj naslov uopće zaslužio. Trailer otkriva film na tragu onih koje su ponudili Timecrimes i Looper.

Curvature

Check Also

One Piece: prvi pogled na Netflixovu igranu adaptaciju!

Za sve fanove One Piecea imamo jako dobre vijesti, ili se bar nadamo da imamo …

Tomb Raider: Amazon radi na novom filmu, igranoj seriji i videoigri!

Amazon je po svemu sudeći odlučio zaigrati na veliko po pitanju Tomb Raidera. Prvo je …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics