Prvi trailer za SF film Chaos Walking!

Svega nekoliko dana nakon što je otkriven prvi poster, danas je konačno objavljen i prvi službeni trailer za SF film Chaos Walking. Dobra stvar je svakako što se Lionsgate odlučio plasirati potpuno drugačiji trailer od onog koji je svojedobno bio procurio u relativno lošoj rezoluciji. Stoga ako ste i uspjeli uhvatiti onaj “stari” trailer ovaj je bitno drugačiji, napetiji, i po mom skromnom mišljenju oslikava film u puno boljem svjetlu.

Prošlo je više od tri godine od kako je film snimljen. Taj dio produkcije inicijalnog snimanja je prošao prilično standardno, no onda su krenula dosnimavanja koja su potrajala te u konačnici bila prilično značajna. Zanimljivi podatak je da je navodno studio potrošio preko 100 milijuna dolara na dosnimavanja nakon ranih probnih projekcija koje nisu prošle dobro. U jednom trenutku postalo je upitno da li će film uopće ugledati svjetlo dana. No, sada je više nego jasno da hoće, i to relativno skoro, odnosno 22. siječnja 2021. godine, barem se tako nadamo jer na promo materijalima piše samo “uskoro”.

Todd Hewitt živi na udaljenom planetu Novog svijeta – novoj nadi za čovječanstvo sve dok ga ne pogodi “Buka” iliti “the Noise”, virus koji zadaje jake vizije svake njihove misli. Kakofonija mnoge izluđuje sve dok Todd ne dođe do tihog otkrića: postoji djevojka Viola, koja je možda ključ za otkrivanje višeslojnih tajni Novog svijeta. To dvoje malo vjerojatnih suputnika prisiljeni su na avanturu po neistraženom planetu – pokušavajući pobjeći i sakriti se u okruženju u kojem se čuju sve misli i vide svi pokreti – dok oboje razotkrivaju istinu o životima koje su ostavili i spektakularni svijet koji su naučili nazivati ​​domom…

Film je baziran na romanu The Knife of Never Letting Go iz 2008. godine, prvog romana trilogije Chaos Walking autora Patricka Nessa. Redatelj filma je Doug Liman (Edge of Tomorrow), dok je scenarij prilagodio i napisao Christopher Ford. Producenti su Doug Davison (koji je radio s Limanom na filmu American Made), Alli Shearmur (Rogue One: A Star Wars Story), Robert Zemeckis i Jack Rapke.

Glavne uloge tumače Tom Holland (Spider-Man: Far from Home) kao Todd Hewitt i Daisy Ridley (Star Wars: Rise of Skywalker) kao Viola Eade. Ostale uloge tumače Cynthia Erivo (The Outsider), Mads Mikkelsen (Doctor Strange) kao Mayor Prentiss, David Oyelowo (Selma, Interstellar) kao Aaron, Demián Bichir (Alien: Covenant) kao Ben i Nick Jonas (Jumanji: Welcome to the Jungle) kao Davy Prentiss Jr.

Chaos Walking

Chaos Walking

Check Also

Ekskluzivne fotke i novi detalji iz Marvelove serije Secret Invasion!

Vanity Fair je netom objavio galeriju ekskluzivnih fotografija iz nadolazeće Marvelove serije Secret Invasion, koje …

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics