Prvi trailer za seriju The Book of Boba Fett!

Disney i Lucasfilm su objavili prvi službeni trailer i novi poster za igranu seriju The Book of Boba Fett, spin-off vrlo popularne serije The Mandalorian.

The Book of Boba Fett je uzbudljiva Star Wars avantura koja prati legendarnog lovca na glave Boba Fetta i plaćenicu Fennec Shand navigirajući podzemljem galaksije kada se vraćaju na pijesak Tatooinea kako bi uzeli svoje pravo na teritorij kojim su nekad vladali Jabba Hutt i njegov kriminalni sindikat.

Glavne uloge tumače Temuera Morrison (Boba Fett) i Ming-Na Wen (Fennec Shand). Izvršni producenti serije su Jon Favreau, Dave Filoni, Kathleen Kennedy, Colin Wilson, te Robert Rodriguez koji će ujedno i režirati barem jednu epizodu. Čak i nakon prvog trailera i dalje ne znamo puno o samoj seriji. Što se radnje tiče poznato je da će otkriti pozadinu lika čije je postojanje bilo potpuno nepoznato otkako je završio u Sarlaccovoj jami. No iako trailer nije otkrio puno, postavio je ton serije, i jasno dao do znanja da će Boba i Fennec postati novi ozbiljni igrači podzemlja na Tatooineu. I također je otkrio da će Boba Fett nastojati ostaviti svoj trag kroz poštovanje umjesto čiste dominacije.

The Book of Boba Fett na Disney Plus platformu stiže 29. prosinca.

The Book of Boba Fett

Check Also

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics