Paradise Lost: prvi trailer za seriju u kojoj glavnu ulogu tumači Josh Hartnett

Josh Hartnett vodi gledatelje u mali grad u Mississippiju u prvom traileru za novu seriju Paradise Lost, čiji je radni naslov bio Heaven Of Hell. Riječ je o kompleksnoj, južnjačkoj gotičkoj misterioznoj seriji od deset epizoda koje nam stižu od Paramount Televisiona i Anonymous Contenta. Tvorac, scenarist, jedan od showrunnera i glavni izvršni producent serije je Rodes Fishburne (Blood & Oil). Arika Lisanne Mittman (Dexter) je također scenaristica, izvršna producentica i showrunnerica. Pilot epizodu je režirao John Lee Hancock (The Blind Side) koji je ujedno i izvršni producent zajedno s Davidom Kanterom, Jeffom Okinom i Romeom Tironeom.

U njegovom povratku na male ekrane nakon završetka serije Penny Dreadful, Hartnett postaje mračan i zagonetan u ulozi Yatesa Forsythea, oženjenog oca dvoje djece koji skriva značajnu količinu tajni, od kojih su mnoge povezane s njegovom preminulom sestrom Janus Forsythe (Autry Haydon-Wilson).

“Drugačiji je otkad smo ovdje.”, govori njegova supruga Francis (Bridget Regan) u traileru i dodaje: “Čak neće sa mnom razgovarati o svojoj sestri. Svaki put kad ju spomenem on se zatvori.”

Serija ima nadnaravne elemente, iako oni nisu očiti od samog početka. Gledatelji će morati biti strpljivi sa serijom, jer u početku će biti više pitanja nego odgovora.

Ostale glavne uloge tumače Barbara Hershey (Once Upon a Time), Nick Nolte (Gracepoint, Graves), Gail Bean (Snowfall), Danielle Deadwyler (Gifted) i Shane McRae (Sneaky Pete).

Paradise Lost stiže na platformu Spectrum On Demand 13. travnja.

Paradise Lost

Paradise Lost

Paradise Lost

Paradise Lost

Check Also

Star Trek: Lower Decks ima datum premijere i prvi poster!

Prva Star Trek animirana serija nakon Star Trek: The Animated Series (TAS) je konačno pred …

Otkrijte animatronička čudovišta u filmu Willy’s Wonderland!

Incijalno poznat kao Wally’s Wonderland, film je sada preimenovan u Willy’s Wonderland, gdje glavnu ulogu …

Web Statistics