Paradise Lost: prvi trailer za seriju u kojoj glavnu ulogu tumači Josh Hartnett

Josh Hartnett vodi gledatelje u mali grad u Mississippiju u prvom traileru za novu seriju Paradise Lost, čiji je radni naslov bio Heaven Of Hell. Riječ je o kompleksnoj, južnjačkoj gotičkoj misterioznoj seriji od deset epizoda koje nam stižu od Paramount Televisiona i Anonymous Contenta. Tvorac, scenarist, jedan od showrunnera i glavni izvršni producent serije je Rodes Fishburne (Blood & Oil). Arika Lisanne Mittman (Dexter) je također scenaristica, izvršna producentica i showrunnerica. Pilot epizodu je režirao John Lee Hancock (The Blind Side) koji je ujedno i izvršni producent zajedno s Davidom Kanterom, Jeffom Okinom i Romeom Tironeom.

U njegovom povratku na male ekrane nakon završetka serije Penny Dreadful, Hartnett postaje mračan i zagonetan u ulozi Yatesa Forsythea, oženjenog oca dvoje djece koji skriva značajnu količinu tajni, od kojih su mnoge povezane s njegovom preminulom sestrom Janus Forsythe (Autry Haydon-Wilson).

“Drugačiji je otkad smo ovdje.”, govori njegova supruga Francis (Bridget Regan) u traileru i dodaje: “Čak neće sa mnom razgovarati o svojoj sestri. Svaki put kad ju spomenem on se zatvori.”

Serija ima nadnaravne elemente, iako oni nisu očiti od samog početka. Gledatelji će morati biti strpljivi sa serijom, jer u početku će biti više pitanja nego odgovora.

Ostale glavne uloge tumače Barbara Hershey (Once Upon a Time), Nick Nolte (Gracepoint, Graves), Gail Bean (Snowfall), Danielle Deadwyler (Gifted) i Shane McRae (Sneaky Pete).

Paradise Lost stiže na platformu Spectrum On Demand 13. travnja.

Paradise Lost

Paradise Lost

Paradise Lost

Paradise Lost

Check Also

Prvi, eksplozivni teaser za Snyderov film Army of the Dead!

Netflix je konačno objavio prvi službeni teaser trailer za Army of the Dead, najnoviji film …

Spider-Man 3: konačno je potvrđen službeni naslov!

Nakon što su nas Marvel i ekipa malo izazivali s lažnim naslovima za Spider-Man 3 …

Web Statistics