Joker: Prvi trailer otkriva najmračniji DC-jev film do sada

Warner Bros. je objavio prvi trailer za samostalni film Joker redatelja Todda Phillipsa (The Hangover).

Ovaj Joker će dobiti originalnu, nikad ispričanu priču o svom nastanku na velikom platnu. Phillips će istražiti Arthura Flecka, čovjeka odbačenog i zanemarenog od društva, ne samo kao obradu mračnog lika, nego i kao poučnu priču o pojavama u društvu na koje moramo obratiti pozornost.

S obzirom na sinopsis ono što smo dobili u traileru i nije toliko neočekivano. Fokus je na liku Arthura, oslikavajući ga kao izmučenog čovjeka na rubu ludila. Također trailer pokušava što intimnije dočarati kakvu vezu Arthur dijeli s majkom koja ga je odgajala da prema van stavi svoje sretno lice, te svijetu ponudi što više smijeha i radosti… no to nije tako lako, iako se Arthur prema viđenom očito svojski trudio, ali kada skoro sve ukazuje da svijet više nije što je nekoć bio, i da postaje sve luđi i okrutniji, onda je vrijeme za promjenu. To je put koji vodi u transformaciju u Jokera, ali za konkretniji pogled na tog lika morat ćemo pričekati novi trailer.

Glavne uloge tumače Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Bill Camp, Frances Conroy, Brett Cullen, Glenn Fleshler, Douglas Hodge, Marc Maron, Josh Pais i Shea Whigham.

Scenarij za film potpisuje Phillips zajedno sa Scottom Silverom (The Fighter). Joker u kina stiže 04. listopada.

“Prije sam mislio da je moj život tragedija. Sada shvaćam da je komedija.”

Joker

Joker

Joker

Check Also

Novi pogled i detalji za Marvelove serije Loki i What If…?

Entertainment Weekly je objavio listu 26 nadolazećih serija koje su obavezne za gledanje ovog ljeta …

Otkrijte rusku nadnaravnu seriju Pishcheblok (Пищеблок)!

KinoPoisk HD je objavio da nova serija Pishcheblok/Food block (Пищеблок) stiže već 19. svibnja. Riječ …

Web Statistics