Prvi trailer za “Rings” poznati serijal gura korak dalje

 

26082016_rings_feat

Poznati horor film “Ring” je prije petnaest godina bio ne samo uspješan film strave već i jedna od rijetkih kvalitetnih adaptacija japanskih filmova. O Samari se pričalo na sve strane, ali nastavak nije uspio nastaviti pompu i serijal je nedugo nakon toga lagano zaplovio u klasične vode gdje je, kako to i inače biva, mogao u miru čekati remake ili novi nastavak.

To vrijeme je sada ovdje i tako smo dobili prvi trailer za treći film tog serijala naslovljen “Rings” kojega režira F. Javier Gutiérrez. Samara se vraća i ovoga puta izlazi iz LCD ekrana. To nije jedino što će se promijeniti pa je tako ovoga puta najavljen i ‘film unutar filma’ kojega nitko nikada ranije nije pogledao. O čemu je točno riječ, to se iz trailera ne može baš zaključiti, ali ono što se može vidjeti je to da ovoga puta u sedam dana čekanja smrti nesreća prati i ostale koji se nalaze oko Julije (Matilda Lutz), žene koja je dobila neželjeni poziv.

Veće, glasnije, ne nužno i strašnije… Za sada su to pridjevi koji bi mogli opisati ovaj trailer, no tko zna, možda u konačnici stvar i ne ispadne toliko loša koliko bi mogla biti, ali nije da ćemo se kladiti u neki posebno značajan doprinos serijalu.

No kako to i inače biva, horor fanovi će bez ikakve sumnje pogledati ovaj film, a ako ste i vi među njima, u međuvremenu možete pogledati i trailer kako biste se pripremili na potencijalni debakl. Ili, još gore, na iritantnu buku koja će bučiti u praznim kinima.

“Rings” u kina dolazi 28. listopada ove godine.

 

Check Also

Star Trek: Picard, novi trailer za 2. sezonu daje nam prvi pogled na Guinan!

Paramount Plus je netom objavio novi trailer za drugu sezonu serije Star Trek: Picard. Trailer …

The Lord of the Rings: Amazonova prikvel serija je dobila službeni naslov!

Amazon Studios je konačno otkrio puni naslov nadolazeće prikvel serije The Lord of the Rings …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics